Groei&Bloei HOP

Hop

HOP

Na twee logs met Dor als titel is wellicht de indruk ontstaan dat groen en andere kleuren uit Eindelooshaof zijn verdwenen. Gelukkig is dit niet het geval. Ondanks de zomerse hitte en droogte hebben veel gewassen genoeg vocht weten te vinden om de groene of andere kleur vast te kunnen houden. Met name hop is op veel plaatsen in de tuin tot weelderige groei gekomen en aan de talloze bellen te zien zijn de vrouwelijke exemplaren in de meerderheid. De dit jaar rijk bebeste hulst heeft zelfs hop in top.

Ook de combinatie klimop en wilde wingerd heeft niets aan kleur ingeboet en onttrekt een houten schutting vokomen aan het zicht. De bloei van de klimop en de blauwe bessen van de wingerd verfraaien het geheel nog.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

antje.bomer@groenelaantje.nl

antje.bomer@groenelaantje.nl

Dag Wiel,

Wat een overvloed aan bessen! Ik verbaas me er ook over, bij mij in de tuin hetzelfde verhaal. Zou je eigenlijk niet verwachten na zo’n droge zomer.

Geniet ervan want we krijgen nog een mooie week.
Groeten Antje

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Wiel,
Wat een rijkdom aan bessen! Onze hulst ziet zeker niet zo rood.
En de hopcarillon is een schitterend gezicht! Die heeft volgens mij wel flink wat ruimte nodig.
Hartelijke groet.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK