Groei&Bloei in afwachting van .........weer sneeuw ?

In afwachting van .........weer sneeuw ?

in afwachting van .........weer sneeuw ?

Terwijl ik nu in t zonnetje op de bank zit, is de wind nog best koud.

Vanmorgen om 6.50 was t niet glad op straat toen mn man ging werken, wel moest er gekrabd worden. Toen ik om 8.00 de deur uit ging was alles wél glad en glibberig geworden.

op onze tuintafel , die in de zon achter glas ligt, is de hagel van gisteravond niet weggedooid.

als je t weerbericht moet geloven, krijgen we weer wat sneeuw.Hoe vertel je dat aan een wilde krokusjes, die al overal uit t gras omhoog komen, sneeuwklojes en narcisjes, die denken dat t nu voorjaat is geworden ?

hoop dt ik nog wat wilde krokusssen overhoudt. ze zaaien zich zelf uit in t gras en op de meest rae plekken heb ik opeeens een toef lichtpaarse krokussen zo leul.

ook de sneeuwklokjes die ik heb gekregen mét aarde r1n t schimmeltje doen t nu prima overal schijnt nu t schimmeltje wat ze nodig hebben in mijn grond te zijn, ik krijg nu door de hel tuin heen sneeuwklokjes. heb er wel bijna 40 jaar op gehoopt, maar ze vermeererden zich niet en nu

ik vond nog een leuke video. t openbaar groen wordt door 250 wolbalen gedaan op ppotjes.

Zodra de herder inzicht is en begint met t volgende stukje af te zetten met gaas, staan er meteen een stuk of 20 damers al klaar....we gaan. en aan t blaten kun je horen dat het er steeds meer worden en ongeduldig beginnen te worden ....ze willen gaan....op de video zie je t resultaat.

laat ff weten of jullie de video kunnen zien

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Eindelooshaof

Eindelooshaof

Hoi Angela, ik heb de video goed kunnen bekijken.
Groeten uit Thoear
Wiel

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Video doet het best. Leuk hoor zo’n kudde grasmaaiers. Alles wat het naar zijn zin heeft zaait zich uit. Zeker de Boerenkrokus. Helaas paardenbloemen ook. Fijn weekend en groetjes.

Reageren op

antje.bomer@groenelaantje.nl

antje.bomer@groenelaantje.nl

De vidio is heel goed te zien Angela!

Ik vond hem geestig…..een rennende schaapsherder met wel honderd schapen op zijn hielen!!!!

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK