Groei&Bloei JE KUNT DE BOOM IN

Je kunt de boom in

JE KUNT DE BOOM IN

vorig jaar heeft de boomverzorger diverse bomen behoorlijk opgesnoeid. Dit was nodig om bij storm geen takken op mijn huis te krijgen. De klimhortensia heeft de kans aangegrepen om de boom te bestormen, ik denk minstens 10 meter hoog. Het is een prachtig gezicht : allemaal bloemen! Jammer dat de foto's slecht zijn, ik moest wachten tot het bijna donker was!

Ik zorg er altijd voor dat de kleuren kloppen, dat geeft rust.

Heb heel veel de rood/paarse kleur!

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Harry Hakvoort

Harry Hakvoort

Hoi Antje, hij kan ook beter de boom in dan op de gevel van het huis. Want dan hou je van die zuignapjes over op muur en houtwerk. Bij mij mag ie wel op de muur maar niet op het houtwerk. Dus regelmatig bijhouden.  Elders onderhou ik een tuin waar deze klimmer staat en die heeft nog nooit gebloeid. Heel vreemd.
Al dat groen komt rustgevend over!

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Je klimhortensia zorgt voor minstens tien meter wit in je tuin, en een paar weken terug zag ik ook geel in je tuin, gek is dat hè in ene valt die ene kleur je op, maar mooi rood is niet lelijk. Witte kleuren lichten je tuin op, roze/paars een koele kleur en geel geeft een zonnig effect in de tuin. Wit, roze en paars mijn favoriete kleuren maar leer geel en oranje steeds meer te waarderen.
De regen verhinderde je om eerder te fotograferen??? Is er veel/teveel regen gevallen in je tuin/omgeving???? Na de regen, een paar frisse dagen maar…........ de warmte komt weer terug, heerlijk vooruitzicht.
Groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK