Groei&Bloei LICHTPUNTJES

Lichtpuntjes

LICHTPUNTJES

Hier de beloofde foto's

De Waitomo Glowworm Caves in New Zealand en niet in Amerika zoals ik aanvankelijk dacht. Ik maak dit logje  als reactie op een logje van Paul  " lichtpuntjes " Paul ik heb genoten van het doorbladeren van de beide albums. De reis naar Amerika was in 1996 en die naar Nieuw Zeland 1999. Mijn Wim was een fanatieke amateur fotograaf en in 1999 was hij al in het bezit van een digitale camera. Vanaf dat jaar maakte hij van al onze vakantie's prachtige diaporama's en bestond het album uit knipsels van folders en foto,s door derden gemaakt. Ik ben toen ook gestopt met fotoboeken maken. Moet wel van mijn hart dat een fotoboek pakken meer plezier geeft.

Dus geen eigengemaakte foto's van de glowworms, maar het was een bijzondere ervaring. De foto waar Wim en reisgenoot op staan heb ik gemaakt met mijn eenvoudige  camera.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Paul

Paul

Dag Antje,
Fijn dat je zulke goede herinneringen hebt kunnen oproepen!! Ruim twintig jaar geleden alweer…
Er zijn prachtige beelden te vinden over de glimworm grotten; echt vuurwerk zonder lontje. Ik had mijn logje veel langer met twee filmpjes, maar de eerste wilde al niet opstarten dus van de tweede kwam niets meer. Verderop deze maand plaats ik wel de eigenlijke aanleiding tot of uitbreiding van mijn verhaal over die glimwormen. Groetjes en voor straks welterusten.

Reageren op

Angela's tuin

Angela

hoi Antje,

met recht lichtpuntjes zoeken!
Wat hebben we dat toch allemaal nodig nu, in deze gekke tijden.
Blijf gezond.
Angela

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
Wat één lichtpuntje allemaal teweeg kan brengen!!! Mooie herinneringen en beelden van bijzondere plekken op aarde! daar kan ik van genieten, net als een mooi verhaal over een rode kater in kerst sfeer! Door problemen met plaatsen van reactie (nog steeds) effe de moed opgegeven.
Na alle (feest)dagen, langzaamaan weer in oude modus. Gaat erom spannen of de schaatsen uit het vet mogen, maar dan graag met heldere en zonnig weer. Heb op fietstocht al wel een beetje de lente opgesnoven. Sluit me aan bij Angela, BLIJF GEZOND!!!
Hartelijke groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK