Groei&Bloei Met stip genoteerd

Met stip genoteerd

Met stip genoteerd

Lenteweer

Ook zo genoten van de zon op je gezicht? Er is weer van alles te zien in de tuin. Wat er weer opkomt en ook de nadelen vd sneeuw.

maar ook ik heb een sneeuwklokje met stippen  midden in t gras tegen de stenen rand van een borderbak.....zomaar . Letterlijk aan komen waaien. Heel blij mee

mn verbena heeft hangende bloemknoppen  over gehouden aan de sneeuw. Vraagje moet ik die afknippen ? Hij was een sneeuwstberg geworden zie de foto

 

 


 

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4)

Jolanda

Jolanda

Op je foto is een viburnum Tinus te zien, geen verbena.
En ik zou even afwachten, als de knoppen inderdaad bevroren zijn kun je ze altijd nog afknippen. Succes!@

Reageren op

antje.bomer@groenelaantje.nl

antje.bomer@groenelaantje.nl

Ik zou voorlopig niets doen Veris,

Ja heerlijk dat zonnetje op je gezicht, helaas is dat bij mij maar een uurtje. Vanwege de hoge bomen om mij heen is de zon maar heel kort op het terras.

Ben wel elke dag een uurtje buiten aan het werk, langer kan mijn rug het niet aan maar ik doe het zo graag! De schuine bloemborders moet de tuinman doen. Ook het snoeiwerk doe ik niet meer zelf.
Een fijne week Veris.

Reageren op

ineke

ineke

mijn hosta’s in een grote pot staan eigenlijk wat te diep.
Kan ik aarde bijvullen of moeten de planten omhoog gehaald worden?
Wie heeft een antwoord?

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Gewoon laten gaan die Viburnum. Bij mij hing de wintergroene Daphne ook met haar tong op de grond en die begint nu weer op te klauteren. Fijn weekend.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK