Groei&Bloei mijn huis en tuin dieren

Mijn huis en tuin dieren

mijn huis en tuin dieren

Ik neem als lunch vaak fruit met een paar scheppen yoghurt erop.

Mijn kater Joris weet precies wanneer ik het op heb,ik zet het bakje op de grond en dan likt hij het bakje uit.

Gaat dan wel voldaan op mijn voetenbankje liggen.... Wat schets mijn verbazing : toen ik het bakje op wilde ruimen zat er een muis in om ook nog te smullen!!! Maar Joris had niets door en dat op een halve meter afstand van elkaar!

Deze muis zit ook dagelijks in het vogelhuisje te smikkelen ..... Joris doet wel heel spannend maar een goede jager is hij niet.  

Verder heb ik nog 6 vissen in de vijver : zowel Joris als buurkater Gijs vinden dat erg interressant en zitten soms tijden op de rand vd vijver, maar het lukt niet ze er uit te vissen...

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Antje,
‘t Is wat, beesten in je tuin. Ik zou Joris op rantsoen zetten om te kijken of ie dan wat actiever op muizenjacht gaat, hoorde van de week dat katten, echte vleeseters zijn.
Goed dat je de tijd neemt om te genieten van de tuin, heerlijk om te weten dat er de komende week weer een aantal prachtige dagen aan komen. Kijken of het mij ook gaat lukken!!
Fijn weekend, groet

Reageren op

Paul

Paul

Dag Antje,
Wat een vredelievende beesten zijn dat bij jou! En als fruit met yoghurt de houden sleutel is, lekker houden zo. Genieten maar hoor.
Hartelijke groeten.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK