Groei&Bloei Na de storm

Na de storm

Na de storm

Gelukkig geen erge stormschade

T ging weer best te keer hier. Ook gister nog donkere luchten rondom ons heen.

de bloesem uit mn krentenboom heeft plaatsgemaakt voor een soort roestbruin.

vanmorgen bij mn rondje tuin alle omgevallen stengels van de Ossetong maar afgeknipt. Dat is t jammere vd Ossetong hij kiept om., daarmee de planten naast hem bedekkend. 
de sierappel was gelukkig nog niet zo ver met z'n rodekool kleurige bloesem, die komt er nog aan.

bij t snijden van een paprika zat er een groen zwaantje in. Zo gaaf. Foto 1

t is zo groen nu de tuin water heeft gehad. De beuk in de haag vouwen hun blaadjes werd open , en opeens is er weer een dichte groene haag. Daar profiteren de vogels weer van ,die hoeven niet meer steeds op te vliegen als er iemand langs wandelt, we hebben in deze coronatijden nog nooit zoveel vreemde mensen langs zien wandelen.

de bessenstruiken gaan goed nog steeds er hangen heel wat trossen aan.

mn knuffelbij was verstandig en bleef binnen met de storm en regen  ze zat vanmorgen alweer in t zonnetje op te warmen  even later was ze weer druk bezig om een gaatje te vullen.

ik geniet van alles wat er in de tuin gebeurt

,

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (1)

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Raadsel blauwe bloemetje opgelost?
De regen heeft de natuur lekker opgefrist. Jammer dat de stengel van de ossetong niet stevig genoeg is om wind en regen te overleven. En al was het vandaag heel aangenaam van temperatuur, het kwam te snel met alle gevolgen van dien, onweer stoorde behoorlijk bij genieten daarvan en laatste klap is nog niet gevallen zie ik net op buienradar.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK