Groei&Bloei Plaatselijke sneeuwbui

Plaatselijke sneeuwbui

Plaatselijke sneeuwbui

De krentenboom bloeide

Zoals elke jaar. De voorpret van t ontwikkelen vd knoppen is eigenlijk mooier dan de bloei zelf.

vanuit onze slaapkamer zien we t elke dag vorderen . En dan bloeit ie.en dan .. gaat t meestal hard waaien, stormen en ligt t tuinpad vol met witte bloemblaadjes. Dit jaar ging t was rustiger . Het werd er uit geregend. T eindeffect was t zelfde.

met mn metselbijen gaat t nog steeds goed. Alleen is er iets, een beestje of t is slecht gemetseld  de ene dag zit er 's avonds een gaatje dichtgemetseld de volgende dag zit er of een gaatje in of t is helemaal verdwenen. Nu weet ik dat er tussen t muurtje aan de buitenkant en t volgende muurtje een lege ruimte door de bijen wordt gemaakt zodat er ook niks te halen valt. Maar toch wie doet dat .?
 

groepssex TS ook gewoon in de dierenwereld ik zal de foto erbij doen foto 5

voir t eerst mn gras gemaaid. T ziet er dan wat strakker weer uit ( ja, ja in mn wilde tuin) ik kon t vogeltje op een stokje er nu zo uittrekken.  Eronder zat t onze- vrouwe - bedstro in knop al te wachten   Er vielen geen gaten in de begroeiing  een prima opvolging. 
Er beginnen nu allerlei akeleis te bloeien.  Ik heb mooie donkerblauwe , maar af en toe ook een verrassing ertussen. Alle fruitstruiken en bomen bloeien. Dus ben er benieuwd naar de oogst.  Ik zal t moeten delen met de vogels. Ook de fruitboompjes vd koopjedeal doen t, het is t eerste jaar dat ze vrucht kunnen dragen, maar tot nu toe lopen ze mooi uit en bloeien.

en Wiel dit jaar heb ik meer dan 1 trosje aalbessen 😊

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Harry Hakvoort

Harry Hakvoort

Hoi Angela, nou maar hopen dat de vorst geen vat heeft gehad op de knoppen. Hier lijkt het goed te gaan. Met de fruitopbrengst is het altijd maar weer afwachten. Hoe heet die plant met de paarse klokjes ook alweer?

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Regen of wind er komt een eind aan feestie hoe jammer dat ook is.
Wat een bloemenweelde in je tuin en wat een prachtige combinatie van judaspenning met Fritillaria, de Camassia is hier nog niet zo ver. Hier door nattigheid nog niet het gras gemaaid. die kop is er nog niet af.

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Bedankt voor je kleurige fotoronde. Grappig die nepsneeuw. Hier hebben we een vernietigende hagelbui gehad, waardoor alles even echt wit zag. Fijne zondag.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK