Groei&Bloei T is alweer mei

T is alweer mei

T is alweer mei

De zon schijnt door t prille groen rondom ons huis

Ik hoop, dat jullie allemaalnog gezond zijn.

de tuin groeit en bloeit

de metselbijen hebben t goed gedaan tijdens die mooie weken, er zijn 17 gangetjes tot nu toe dichtgemetseld. Helaas zag de specht t ook en heeft ondanks de beschermfolie toch een paar gaatjes weer opengemaakt. Maar........moeder Natuur heeft de metselbijen meegegeven om t laatste vakje voor de buitenkant leeg te laten, daar heeft hij dus niks aan insecten kunnen vinden.

 

mn 5 verschillende fruitboompjes lopen uit en tot onze grote verbazing begon de kers niet met blad maken, maar met let wel.....3 bloemknoppen, dus heel misschien heb ik wel kersen. De rest loopt uit en ook de bessenstruiken gaan goed.

de egels zijn er elke avond met z'n 3-en of zelfs met z'n vijven. 
 

de foto.s zijn een impressie..

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Antje's Tuin

Antje

Dag Angela,

Wat heerlijk is het nu buiten, je ziet elke dag weer nieuwe bloemen in je tuin!
Heel bijzonder vind ik je egeltjes….volgens mij voer / lok je ze met kattenbrokjes als ik dat goed onthouden heb tenminste. Ik heb s’avonds weleens een egeltje gezien. Ik heb zoveel houtwalletjes in mijn tuin, dus schuilplekken genoeg. Maar ook een kater + nog 2 buurkaters die ook veel in mijn tuin zijn. Wanneer zet je de brokjes er neer? Lijkt me zo leuk om ze van dichtbij te kunnen zien.
Hier ook geen corona besmetting gelukkig.

hartelijke groeten

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Leuk hoor die egeltjes en wat een mooie impressie van de tuin.
Groetjes.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Tijd vliegt voorbij, vooral wanneer je lekker bezig bent!!
Zul je je kersen wel verstoppen onder een net, er zijn ontzettend veel liefhebbers….... al een recept voor vlaai paraat????
Mooie cammassia’s en je vlechtwerk inspirerend!!!!
Groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK