Groei&Bloei t kan…............ geen wind

T kan…............ geen wind

t kan…............ geen wind

voorjaar ??

Buiten regent t.

Maar het is niet erg. Gisteren 5 kleine fruitbomen geplant in de fruithoek, dus zo'n gezapig regentje doet t dan goed. Ben ontzettend benieuwd hoe het een en ander zich zal ontwikkelen.

Ik heb nu een wat oudere appelboom en een appelboompje gekregen via geef een boompje en de nu nieuw gekochte appelboom jonagold.

Voor de rest moet ik straks nog een paar bloempotten leeghozen, die kunnen de watertoevoer niet meer zo goed aan.

En weer de verwondering over moeder Natuur. Al stormt t nog zolang , knopvorming gaat gewoon door , bollen komen uit de grond( na een heel gevecht met de diverse molshopen, die steeds weer een beetje hoger worden gemaakt)

ik heb een heerlijke groene tuin nu.Zou alleen wat lekkerder temperaturen willen , maar daarin ben ik écht niet de enige denk ik zomaar.

van de week zijn twee kokers met knuffelbijen aangekomen. een koker met rode metselbijen en 1 met gewone metselbijen.

maar t moet een paar dagen lekker weer zijn voordat zij naar buiten kunnen vanuit de koelkast. nog maar even geduld en afwachten wat t weer gaat doen. Er moet toch ook wat te eten zijn voor ze.

Ergens moet wel een beetje zon zijn, onze nieuwe zonnepanelen wekken toch een klein beetje energie op tijdens deze grijze miezer dag.

de vogels zijn al druk.

het wordt voorjaar !!

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Antje's Tuin

Antje

Dag Angela,

Jij bent goed bezig hoor! Fijn om te lezen. Ook hier zichtbaar voorjaar in de tuin en dat is genieten. Heb bij stukjes en beetjes de borders die vlak zijn een beetje opgeruimd en nu is het wachten op de tuinman om de rest te doen. De hoveniers zijn erg druk na de storm. Het is niet leuk om zo afhankelijk te zijn, maar ik heb gekozen om hier te blijven wonen dus niet zeuren Antje. Ben benieuwd hoe het met je bijenvolkje zal gaan. Ik heb al een hommel rond zien vliegen. groetjes Antje

Reageren op

Paul

Paul

Hoi Angela,
Genoeg te doen buiten. Fijn dat het even wat droger weer, maar wat is het koud. Het lijkt wel of je moerasnarcissen hebt. Groetjes.

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK