Groei&Bloei WINTERSFEER

Wintersfeer

WINTERSFEER

Vorige week was ook Eindelooshaof getooid in wintersfeer.

Er was zelfs een plaatje te schieten van een kramsvogel, die de temperatuur hier toch nog aangenamer bleek te vinden dan die in het hogere noorden.

Een eendje vond genoeg warmte onder de sneeuwdeken evenals de dame die het zomerse zonnebaden tijdelijk verruilde voor een sneeuwkuur.

De picknicktafel was keurig gedekt met een blank sneeuwlaken en de herfststijl van paddenstoelen werd door sneeuwbedekking omgebouwd naar wintersfeer.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (5)

Paul

Paul

Hoi Wiel,
Leuk weer wat van je te lezen. Hoop dat alles goed met je gaat!
Zo te zien heb je ook een sfeerrijke winterweek achter de rug en dan is het heel dankbaar om wat foto’s te kunnen delen. Hier is inmiddels alles weer groen en belooft het lenteachtig te worden. Kunnen we eindelijk in de tuin aan de slag. Fijne week en hartelijke groet.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Wiel,
Goed weer wat van je te horen!!!! Een heerlijk verhaal en mooie plaatjes van je tuin. De kramsvogel trotseerde toch wel een bijzonder koude periode voor het Limburgse, heb hem hier nog niet gezien. Hoorde vanmiddag wel de (bijzondere) roep van de groene specht. Hoorde deze specht de afgelopen zomer al heel vaak tijdens werken op de volkstuin maar nog niet hier om huis, gezien heb ik hem nog niet, hij is ook niet zo duidelijk aanwezig qua kleur als de bonte.
Groet

Reageren op

Angela's tuin

Angela

hoi Wiel,

wat was t genieten en hoe regeerde even een week lang moeder Natuur.

Reageren op

Wiel (WJGM) Corpeleijn

Wiel (WJGM) Corpeleijn

Hoi Paul, Veris en Angela, dank voor jullie waarderende reacties. De temperatuur nodigt weer tot buitenactiviteit. Ik zal mijn best doen hiervan weer iets meer verslag te doen.

Reageren op

Antje Bömer

Antje Bömer

Dag Wiel,

Wat een sfeervolle plaatjes heb je geschoten, de foto van de kramsvogel is wel een topper.
Toch ben ik blij dat we nu weer een heerlijke voorjaarstemperatuur hebben.

Lekker in de tuin aan de gang.

hartelijke groet Antje

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK