Groei&Bloei ZOMERTEMPERATUUR in HERFST

Zomertemperatuur in herfst

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST

In Limburg mochten we gisteren en vandaag genieten van zomertemperaturen. De herfst laat zich echter niet verloochenen. Veel bladeren veranderen van kleur en dagelijks zijn nieuwe paddenstoelen en zwammen te ontdekken in Eindelooshaof.

Ook de noodzaak om bijna dagelijks de paden bladvrij te maken duidt aan dat de herfst er is. Op één plaats is het pad bedekt met fijne houtsnippers. Deze zijn een maatje fijner dan die eerder uit de hakselaar kwamen en nu de kastanjes opvangen. De eerste lagen er al weken geleden en ze vallen uit een oude sterappelboom. De snipperaar heet specht.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (2)

Paul

Paul

Hoi Wiel,
Heerlijk zo’n natuurlijke versnipperaar, mooi geluid, mooie kleuren en een tweetakt zo te zien. Je hebt gelijk: het is paddenstoelentijd geworden, ook hier, een feest van bladkleuren en een ruime oogst aan kastanjes enzovoort. Jouw afscheid van G&B begrijpelijk, maar voor de trouwe volgers als gezegd een bitter “weblogge” pil te slikken. Ik schreef je al dat het voor een groot deel aan jou toe te schrijven is dat ik aan mijn eigen tuinlog begon. Ik geniet nog altijd van jouw logjes, jouw manier, jullie Eindelooshaof. Jammer dat jouw aandeel zich gaat beperken tot reacties, maar zoals gezegd begrijpelijk. Ons tuinhek staat altijd voor je open. Er valt nog genoeg te delen behalve Eenbes
Hartelijke groet, Paul.

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Wiel,
Zondag hier ook zeer aangename temperaturen, vandaag was de regen spelbreker, maar….... nog een aantal mooie dagen in ‘t verschiet. Lekker om nog effe door te pakken op de tuin.
Mooie plaatjes van de paddenstoelen in je tuin.
Groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK