Groei&Bloei zomertijd

Zomertijd

zomertijd

Zomertijd alweer.

De zon liet zich wel zien, maar wat was de wind koud!

hier ook een nacht nachtvorst wat onze krentenboom wel te goed kwam, hij viel niet meteen uit. foto 1

Ook de knuffelbijen lieten zich niet zien, je vraagt ze af waar ze dan wegkruipen.maar vandaag waren er weer 5 mannetjes aan t zwermenen .........éindelijk hadden ze geluk....er kroop een vroutje naar buiten...nou ze heeft t geweten....... ( foto 2)

wat gaat de tijd toch snel. Ook in de tuin gaat t in hoog tempo.

Rondom ons heen zijn de bomen alweer groen, de sneeuwklokjes en narcissen en holwortel zijn aan t afsterven en de knoppen zitten alweer in de Framboos en in t Onze-Lieve-Vrouwebedstro en de Vuurdoorn.

Tulpen zijn te voorschijngekomen met een paar trouwe vriend (foto 5 )en ook een paar nieuwkomers. op de markt verkocht iemand wilde tulpen. Ze zijn klein , maar o zo mooi zie de foto's 3 en 4.

en er waren al pulletjes

we hebben hier een koolmees, die t geluid maakt van een piepend brandalarm, een zeer hoge gillende toon zonder trillinkjes erin, je kunt m niet missen. een paar keer al gedacht, dat ik t brandalarm vd buren hoorde.

Verder nog wat foto's van al dat groei gebeurenen een nieuwe plant een wasbloem

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (3)

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK