Hoge vaas bekleed met takken (video)

Een glazen cylindervaas tover je zo om tot een nieuw decoratief item in je huis door hem te bekleden met takken. Steek groen tussen de takken en zet vervolgens bloemen in de vaas. Met twee van die werkstukken bereik je helemaal een groots effect. Frits Hoogers laat zien hoe je dit doet.

Frits gebruikt druiventakken om de vaas te bekleden. Voor het groen kun je bijvoorbeeld bosbestakjes, groene kornoelje of brem gebruiken. Als hulpmiddel om de takken tegen de vaas te zetten neemt Frits postelastieken. En hij maakt  het af met lelies, montbretia en rozen. Dus heb je nog een oude cylindervaas waar je op uitgekeken bent of die niet meer schoon te krijgen is? Ga lekker aan de slag!

Film: Jack en Heleen Groot
Arrangement en uitvoering: Frits Hoogers