Korting met Groei & Bloei

Leden van Groei & Bloei - en Tuinpunt in België - profiteren van vele kortingen. Korting op toegang tot evenementen, tuinen en parken. Maar er zijn ook bedrijven, zoals kwekerijen en tuincentra, die jaarrond korting geven op vertoon van de ledenpas. Er is nu ook een ledenpas-app!

Iedereen die lid is van Groei & Bloei - en Tuinpunt in België - profiteert van vele kortingen. Korting op toegang tot evenementen, tuinen en parken. Maar er zijn ook bedrijven, zoals kwekerijen en tuincentra, die jaarrond korting geven op vertoon van de ledenpas. Er is nu ook een ledenpas-app!

Als lid krijg je de kortingskalender thuisgestuurd bij het januarinummer. Gebruik de bonnen en bespaar al gauw meer geld dan het lidmaatschap van Groei & Bloei je kost! Om een indruk te krijgen kun je hier het kortingsbonnenboekje bekijken.

Let op: hier uitgeprinte bonnen zijn niet geldig.

Kortingsbonnen.pdf

Wil je je ledenpas op je smartphone of tablet? Kijk dan hier hoe dat werkt!

NB. Arboretum Kalmhout heeft ons na druk van de kalender laten weten dat de korting niet geldt: elke zondag in januari en februari, Sneeuwklokjesweekend, Plantendag op 9 april en op 1 oktober, Strips in het Park op 2 juli, Tomatenfestival op 2 en 3 september

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering

Praat mee op groei.nl

Commenting is not available in this channel entry.