Mijn groenadvies

Heb je tuinproblemen? Een zieke plant, vreemde beestjes, een snoeivraag? Of wil je weten welke plant er plots in je tuin verschenen is? Vraag het onze Groenadviesdienst!

Week van het Groenadvies bij Groei & Bloei

Wiert Nieuman is oud-hortulanus van de Botanische Tuinen in Utrecht en auteur van vele tuinboeken. Van 18 t/m 25 september 2020 kun je gratis en voor niets je vragen stellen aan Wiert. Ook als je geen lid bent van Groei & Bloei.

De spelregels:

• Vul het formulier in en beperk je tot één onderwerp per mail.
  • Wil je de naam van een plant weten, stuur dan duidelijke foto's en geef tijdstip van het nemen van de foto aan, de werkelijke grootte van de plant en eventueel bloeitijd.
  • Het gaat om praktische tuinvragen (dus geen tuinontwerp of vragen over wilde planten)
  • De groenadviesdienst is een gratis service voor leden van G&B. In de week van 18 t/m 25 september 2020 kan iedereen vragen stellen, dus ook als je geen lid bent!

Buiten deze week is de Groenadviesdienst een gratis service voor leden van Groei & Bloei. Vermeld dan je lidnummer bij je vraag.

Ben je al lid?*

Je kunt twee foto's met dit formulier meesturen. De maximale grootte per foto is 2 MB. Grotere foto's worden niet meegestuurd.