Zaad bestellen van pimpernel (sanguisorba)

Zaad bestellen van pimpernel (sanguisorba)

Aaibare planten ... planten die je even moet aanraken als je er langs loopt. Ze zijn pluizig en zacht, zoals de pluimen van Pennisetum of mooi rond en kleurig als de bloeiende bollen van Allium 'Purple Sensation'. Sanguisorba's ofwel pimpernel vragen er ook om om aangeraakt te worden. Je kunt nu zaad bestellen van twee aaibare soorten!

Zelf zaaien pimpernel

Je kunt sanguisorba of pimpernel gemakkelijk zelf zaaien. Geef ze goede tuingrond en zet ze op een zonnige plek, maar niet te droog. Kies voor Sanguisorba officinalis (grote pimpernel) met kleine rode bloemaartjes of voor Sanguisorba tenuifolia var. alba met hangende witte pluimen.

Hoe te bestellen?

  1. De zaden kosten € 3,25 per zakje (inclusief verzendkosten)
  2. Vul het onderstaande formulier in
  3. Je ontvangt een bevestigingsmail met een overzicht van je bestelling, het te betalen bedrag, het rekeningnummer en verdere instructies over de betaling
  4. Als je het bedrag hebt overgemaakt, wordt de bestelling verwerkt.

Je kunt bij G&B nog veel meer zaad bestellen, kijk hier voor ander zaad van groente en sierplanten (vul telkens het formulier in dat bij het artikel/zaad hoort)

Beeld: GAP photos
Uit: G&B november 2019

Zaad bestellen van pimpernel (sanguisorba) Sanguisorba tenuifolia var. alba

Uw gegevens

Aantal zakjes

Totaal:0,-

Meer in deze categorie

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK