Programma G&B tuinreizen 2020

Programma G&B tuinreizen 2020

Samen met andere tuinliefhebbers op pad? Ga mee met een Groei & Bloei-tuinenreis! Ook dit jaar is er weer volop keus, van Kent tot Costa Rica.

Deze G&B-reizen worden georganiseerd in samenwerking met Garden Tours. Informatie en boekingen via Gardentours.nl of tel. 088-0071300.
 

Duitse luister

Een nieuwe reis door het heuvelachtige Bergisches Land. Historische tuinen worden afgewisseld met privétuinen en een middag Bundesgartenschau.
Reisduur: 5 dagen. Vertrek: 22 juli. Prijs: € 545,- toeslag eenpersoonskamer € 80,-.

Meer info over deze reis

A taste of Kent

Kent heeft heel veel te bieden, niet alleen op botanisch maar ook op culinair gebied. Mede dankzij adviezen van Gourmet Garden Trails bezoek je plaatsen die nauwelijks
bekend zijn bij het grote publiek. 
Reisduur: 4 dagen. Vertrek: 9 juli Prijs: € 485,-, toeslag eenpersoonskamer € 90,-.

Meer info over deze reis

Lente in Cornwall

Genieten van de allermooiste voorjaarsbloei in Britse tuinen? Ga mee naar Cornwall. The Lost Gardens of Heligan, Eden Project en Trebah Garden ontbreken niet, maar hoogtepunt is een bezoek aan het magische eiland Tresco, met de beroemde Abbey Garden.
Reisduur: 8 dagen. Vertrek: 12 mei. Prijs: € 895,-, toeslag eenpersoonskamer € 235,-.

Meer over deze reis
 

Ierse contrasten 

Van de klassieke stad Dublin naar de verstilde Wicklow Mountains: de contrasten zijn groot op deze reis. De mooiste tuinen, én een halve dag vrij in de stad. Reisduur: 5 dagen
Vertrek: 5 juli. Prijs: € 785,-, toeslag eenpersoonskamer € 125,-.

Meer over deze reis

Chinese cultuur

Bezoek paleistuinen en tempeltuinen, maar geniet ook van de historie en architectuur van dit land vol uitersten. Van hypermodern Shanghai tot klassiek Hangzhou.
Reisduur: 15 dagen. Vertrek: 12 juni. Prijs: € 2.995,-, toeslag eenpersoonskamer € 720,-.

Meer over deze reis

Fenomenale flora in Costa Rica

In het groene Costa Rica geniet je niet alleen van de overweldigende flora, maar ook van de fauna. De kleurrijkste vogels zijn te spotten: van kolibrie tot rode ara en zelfs de legendarische quetzal. Deze reis wordt door menig deelnemer beschouwd als de mooiste ooit.
Reisduur: 16 dagen. Vertrek: 1 september. Prijs: € 3.150,-, toeslag eenpersoonskamer € 595,-.

Meer over deze reis

Cruise op de Baltische Zee

Breng de nachten door op een cruiseschip van Holland America Line, en ontwaak iedere ochtend op een nieuwe plek met verse tuinen. De reis gaat langs Fredericia, Egeskov Castle en Odense in Denemarken, het Duitse Rostock, Visby in Zweden, Tallinn (Estland), en het Russische Sint-Petersburg, met onder andere de Hermitage en het Catharinapaleis.
Reisduur: 15 dagen. Vertrek: 25 juli. Prijs: € 4.895,-, toeslag eenpersoonshut € 2.165,-.

Meer over deze reis

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK