Programma G&B tuinreizen 2019

Programma G&B tuinreizen 2019

Groei & Bloei gaat ook dit jaar weer op tuinreis. Groei & Bloei en GardenTours zochten de mooiste tuinreizen voor jou uit. Er is een ruime keuze: van Engeland en Sardinië tot Marokko en van Tirol tot New York. Tijdens de volgende Garden Tours reizen onder begeleiding van deskundige reisleiding kun je met gelijkgestemde Groei- en Bloei leden reizen!

Deze G&B-reizen worden georganiseerd in samenwerking met Garden Tours. Informatie en boekingen via Gardentours.nl of tel. 088-0071300.

Alpenreis Tirol

Voor sommige tuinliefhebbers wel de grootste verrassing: tuinplanten die hier in het wild groeien! Onder leiding van expert Wiert Nieuman door de Alpen: bloemenweiden, hellingen en andere biotopen. Als extra bonus onderweg nog bezoeken aan de mooiste Duitse tuinen! 
Duur van de reis: 8 dagen / Vertrekdatum: 1 juni 2019 / Prijs: € 895, toeslag 1 persoonskamer € 65.

Hampton Court Flower Show

Een bezoek aan deze befaamde tuinen- en plantenshow wordt gecombineerd met de mooiste tuinen van Kent & Sussex. Natuurlijk bezoekt u toptuinen als Sissinghurst Castle Gardens en Great Dixter, maar u krijgt ook de gelegenheid om het Hampton Court Palace zelf te bezoeken. 
Duur van de reis: 5 dagen / Vertrekdatum: 4 juli 2019 / Prijs: € 635, toeslag 1 persoonskamer € 135

Taking it easy in Kent & Sussex 

Ontspannen en genieten staan tijdens deze reis voorop. En dat allemaal in een rustig tempo. Wat later uit het hotel weg, iets eerder terug. Korte afstanden zonder terreinverhogingen: voor degenen die graag op reis gaan maar van een wat rustiger tempo houden
Duur van de reis: 5 dagen / Vertrekdatum: 29 juli 2019 / Prijs: € 715, toeslag 1 persoonskamer € 145.

De mooiste tuinen in Hertfordshire

Toch nog een nieuwe tuinbestemming in Engeland gevonden, met een onweerstaanbare combinatie van historische tuinen en sfeervolle private gardens. Bloemrijke borders wisselen strakke hagen af, maar ook een kijkje in de beroemde studio van beeldhouwer Henry Moore.
Duur van de reis: 4 dagen / Vertrekdatum: 27 juni 2019 / Prijs: € 565, toeslag 1 persoonskamer en hut € 100.

Tuinen, cultuur en natuur van Sardinië

(Volgeboekt) Een eerste gelegenheid om niet alleen met de ruige natuur en cultuur van dit eiland kennis te maken, maar ook met de tuinen. Wij vonden ze voor u, de één nog fraaier versmolten met het omringende land als de ander. Verrassend om te zien wat hier nog allemaal groeit!
Duur van de reis: 8 dagen / Vertrekdatum: 20 mei 2019 / Prijs: € 995, toeslag 1 persoonskamer € 240.

Sprookjestuinen van Zuid-Marokko

(Volgeboekt) Voor velen heeft Marakkech een bijna magische klank. Niet zelden heeft deze smeltkroes van culturen een haast bedwelmende invloed op de bezoeker. Een combinatie met de hier ook aanwezige tuinkunst zorgt voor een fantastische reis, die u laat kennismaken met alle fascinerende aspecten van dit land.
Duur van de reis: 8 dagen / Vertrekdatum: 2 april 2019 / Prijs: € 1095, toeslag 1 persoonskamer € 175.

Tuincruise Quebec & New York

Met de MS Zuiderdam van de Holland Amerika Line op weg van Quebec naar New York met onderweg bezoeken aan de mooiste tuinen die we voor u konden vinden! De vlammende herfstkleuren van de Indian Summer zorgen voor een prachtig contrast met de befaamde groenvoorzieningen van New York.
Duur van de reis: 18 dagen / Vertrekdatum: 14 september 2019 / Prijs: € 5795, toeslag 1 persoonskamer € 1995.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK