Gratis online events: 17 mei Eetbare bloemen

De Groei & Bloei Nationale Tuinweek gaat online dit jaar! We hebben wij elke maandagavond een prachtig gratis online event voor je. Op 17 mei beleef je een sensationele smaaksensatie met Roos van Unen & Kristel van Dijk!

Gratis online events: 17 mei Eetbare bloemen

Livestream

Drie lezingen en twee rondleidingen! Op 17 mei is het alweer de laatste keer ... Het zijn live streams waarbij je via de chat vragen kunt stellen aan de sprekers. Elk event start om 19.30 en duurt ongeveer een uur. Meedoen is heel simpel: klik op deze link vanaf ca. 19.15 uur op de avond van de lezing. 

Let op, wil je direct mee proeven van de eetbare bloemen bij het event op 17 mei, bestel dan tijdig het bloemenpakketje! Doe direct mee en bestel het bloemenpakket


17 mei: Bloemen met Smaak door Roos van Unen & Kristel van Dijk 

Doe direct mee en bestel het bloemenpakket

Eetbare bloemen zijn vrolijk, feestelijk, smaakvol en verbinden je met de natuur. Roos van Unen & Kristel van Dijk gaan op 17 mei samen met jou het smaakavontuur aan van de eetbare bloemen. Bitter, zuur, pittig … alle smaken vind je terug in de bloemetjes die zij bij zich hebben. Knallend rood, helder geel, diep blauw, voor elke kleur is er wel een eetbare bloem. Versier een taart, salade of soep. En het leuke is, je kunt echt mee doen als je van tevoren het bloemenpakket bestelt. Maak tijdens deze workshop een spectaculaire ‘bloementrip’ met Roos en Kristel. 

Gemist?

Rondleiding Keukenhof (19 april), Dutch wave van Leo Den Dulk (26 april) en Modeste Herwig, Het kleurenpalet van de tuinontwerper (3 mei) en de rondleiding door de Hortus (10 mei) zijn voorbij, maar nog wel terug te kijken via: klik op deze link.


Help de Hortus

De Hortus is voor 85% van zijn inkomsten afhankelijk van bezoekers. En die zijn er momenteel niet. Daarom richten we ons nu tot jullie; iedereen die van de Amsterdamse Hortus houdt. ⁠Steun ons, op jouw manier, zodat Amsterdams oudste groene oase kan blijven voortbestaan. ⁠Bekijk alle donatie mogelijkheden op onze website via https://www.dehortus.nl/open-de-hortus/direct-doneren/ 

Of koop alvast een kaartje voor een bezoek zodra het weer kan!

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK