18-2-2019 Algemene Ledenvergadering

Elk jaar heeft onze vereniging in februari haar algemene ledenvergadering. Een vergadering waarbij wij u vertellen hoe het er met onze vereniging voorstaat. Ook de gelegenheid waarbij u ons mag aangeven wat u van ons verwacht en wat u graag zou willen zien. Het zou fijn zijn als u aanwezig bent. De vergadering is meestal rond 21.00uur afgelopen. Na 21.00uur gaan we over naar het minder-officiële gedeelte: de traditionele bingo met groene prijzen. U bent van harte welkom. Denkt u er wel aan dat deze avond alleen voor leden is en dat het dus niet mogelijk is een introducé mee te brengen. Deze avond wordt gehouden in Dienstencentrum Peppelhof en daar is het niet altijd makkelijk parkeren. Mocht u in de gelegenheid zijn om met de fiets of te voet te komen, dan raden wij u dat aan. U kunt ook parkeren bij de Em-Té en vandaar naar de Peppelhof lopen.

• Locatie
    • Wilgenstraat 15