Alg. LedenVergadering

Eén keer per jaar organiseren wij een Algemene Leden Vergadering waarop de leden geïnformeerd worden over het wel en wee van de afdeling.
Het is een goede gelegenheid om met ideeën, wensen en verbeterpunten te komen.
Na het officiële gedeelte is er om ongeveer 21.30 u een lezing over vleesetende planten in de tuin. AGENDA Opening door de voorzitter, Willem van der LeijGoedkeuring van de agendaVerslag van de ALV van 28 februari 2018Financieel verslag 2018Begroting 2019Verslag van de kascommissie 2018Verslag van de activiteiten in 2018Activiteiten 2019Warme doucheHuidige jubilarissenBestuursverkiezing
Als nieuwe bestuursleden stelt het bestuur voor:
- Hennie Hendriks als coördinator activiteiten en
- Willeke Scheepers voor de ledenadministratie
Er is nog een vacature voor 1 nieuw bestuurslid voor de functie van secretaris. Geïnteresseerden kunnen zich wenden tot de voorzitter.Rondvraag PAUZE Lezing over vleesetende planten in de tuin door Wim Geraedts, bioloog en werkzaam bij het Gelders Landschap. Hij zal meer vertellen over deze speciale planten en uitleggen hoe ze verzorgd moeten worden. N.B. De ALV is uitsluitend toegankelijk voor leden van G & B, de lezing is voor iedereen gratis bij te wonen.

• Locatie
    • Marga Klompélaan 37