Cursus bloemschikken BEGINNERS/VERVOLG BEGINNERS

12 February 2019 t/m 23 April 2019

Geupload door afdeling Apeldoorn

In februari starten weer de cursussen bloemschikken. Per les wordt er een werkstuk gemaakt aan de hand van een tevoren opgegeven thema. De themas variëren van klassiek tot modern en er wordt rekening gehouden met seizoenen en feestdagen.

Een week voor aanvang van de cursus krijg je de themas voor alle 6 lessen toegestuurd. Er wordt gewerkt in b.v. oase, gaas of glazen buisjes.

Het werken met natuurlijke materialen (takken van fruitbomen, schors van plataan e.d.) komen ook aan de orde. Trends en laatste ontwikkelingen worden gevolgd, zodat een arrangement altijd een eigentijdse uitstraling heeft.

Ondergrond en materiaal dient door de cursist zelf te worden aangeschaft.

Docent: Simone Benneker De cursus bestaat uit 6 lessen van 2 uur op de dinsdagavond om de 14 dagen. Aanvang: 20.00 uur. Data: 12 en 26 februari - 12 en 26 maart - 9 en 23 april 2018 Cursusgeld : Leden Groei&Bloei 51,-- niet leden 63,-- Informatie : Dicky Lammersen tel. 055-3011912, email: d.lammersen@hetnet.nl Opgave via de website

• Locatie
    • Violierenplein 101