Cursus duurzaam moestuinieren

21 January 2019 t/m 25 March 2019

Geupload door afdeling Midden-Kennemerland

De cursus moestuinieren wordt verzorgd door Wessel van Schagen, een ervaren volkstuinder, tevens oud-docent tuinbouwkunde en biologie.
In deze cursus wordt o.a. behandeld: vruchtwisseling, de teelt van groenten, bloemen en (klein)fruit, zaaien, verspenen en andere teelt-handelingen, bemesting en compostering, ziekten en plagen, nuttige en schadelijke insecten.
In deze cursus gaat het niet alleen om basisbeginselen van het moes­tuinieren. Het is ook voor de tuinder die al een paar jaar tuiniert en wat meer wil weten.
De cursus bestaat uit 5 avonden en een excursie. De excursie is in juni.

Data: maandagavond 21 januari, 4 en 25 februari en 11 en 25 maart.
Tijd : 19.30 tot 21.30 uur
Locatie: de kas op het Willibrord-terrein in Heiloo
Kosten:voor Groei & Bloei-leden 62,50 en voor niet-leden 75,00 Voor nadere informatie en aanmelding even mailen naar wessel@vanschagen.speedlinq.nl, of bellen: 072-5330667

• Locatie