LEDENAVOND

Deze avond is gereserveerd voor een presentatie van de heer Cor Bras van Wico Planten, voorheen Kwekerij Ploeger.
De lezing genaamd Vaste planten en hun omgeving gaat over het plaatsen van planten op een dusdanige plek, dat u een onderhoudsarme tuin krijgt, waarbij u dan ook geen gebruik van gif hoeft te maken.
Door de plant op zijn ideale plek te zetten, blijft de plant sterker en maakt het zelf antistoffen aan tegen ziektes en insecten.
Dit wordt uitgelegd aan de hand van het standplaatscode-systeem van Hanssen en Mussel, zoals gebruikt bij Kwekerij Ploeger.
Deze gaat namelijk uit van de standplaats van de plant in de natuur en vertaalt die naar de tuin.
Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan in de tuin, dan geeft hij u tips om dit op te lossen zonder enig gif te gebruiken.
Een lezing, die echt voor iedere plantenliefhebber heel veel te bieden heeft.

• Locatie
    • ingang Basiusstraat
      1701 EB Heerhugowaard
      Noord-Holland