Lezing en proeverij door Puur Olijf

Het begon met 25 liter olijfolie die ik bij een boer in Umbrië (Italië) kocht en meenam naar Spaubeek. Daar in de mooie omgeving ben ik verliefd geworden op de manier waarop de Italianen hun eten bereiden, hoe ze werken met pure producten en uren samen genieten van hun maaltijd. Deze beleving wil ik graag overdragen in Nederland middels mijn mooie assortiment. Aanvankelijk verkocht ik alleen olijfolie in cadeauverpakking. Echter, iedereen was zo enthousiast over de smaak en kwaliteit dat ze steeds bleven vragen naar meer dus kwam er meer. Onze speciale olijfolie geperst met o.a. sinaasappel, limoen, citroen, rozemarijn, bakolijfolie en ook de mooie balsamico's uit Modena zijn niet meer weg te denken uit de keuken.

Nu 7 jaar later doen we nog steeds zaken met de kleine boer. Het zijn er inmiddels 7! Jaarlijks ben ik bij de olijfoogst en proef ik elke partij olijfolie die ik inkoop.

Tijdens de proeverij gaan jullie alle olijfolie en balsamico proeven. Wat is het verschil tussen supermarktolijfolie en deze olijfolie? Is extra vergine altijd een goede olijfolie? Hoe moet je olijfolie gebruiken? Een van de vele vragen waar jullie een antwoordt op krijgen.

Ik kijk er naar uit om mijn enthousiasme over PuurOlijf met jullie te delen.

Hartelijke groeten, Best regards, Lucie Kuypers

  • Locatie
  • De Stegen 35
   6191TR Beek
  • Kosten
  • 3,50

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK