Utrecht: lezing feromonen

Exoot insecten die in Nederland belanden, grijpen hun kans om schade te maken . Dit komt omdat ze niet door natuurlijke vijanden in bedwang worden gehouden. De natuur moet het nieuwe soort insect eerst ontdekken voordat het een tegenreactie geeft. Per gebied zal de tegenreactie van tijd en sterkte verschillen, er bestaan daarin geen garanties. Men moet dus optreden, als men wenst dat schade aan de teelt of siertuinen beperkt dient te blijven. Hoe kan men de schade beperken? Neem als voorbeeld de gevreesde buxusrups, hoe pak je dat aan. Plukken/gif/hogedrukspuit/knoflook/algenkalk/Z11-H + E11-H? Op 19 februari 2019 zal over feromonenvallen uitgebreid gesproken worden. Er word dan een lezing gehouden door Steven Oostendorp van het bedrijf Buxus Dokter. Bekend van de samenwerking met de Tuinen van Paleis Het Loo. Waar ATV Utrecht-Zuid
Oude Liesbosweg 15
(navigatie: Olympus)
3524 WZ Utrecht Wanneer Dinsdagavond 19 februari 20.00. Kosten Gratis Aanmelden Aanmelden voor de lezing kan via utrecht.groei.nl.

    • Locatie
    • Oude Liesbosweg 15
      3524 WZ Utrecht
      Utrecht

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK