ZATERDAG 16 FEBRUARI WINTERWANDELING ARBORETUM OUDENBOSCH

Op deze zaterdagmiddag zal Leo van den Berkmortel ons rondleiden in het Arboretum. Het Arboretum
is in de winter dicht, maar open op afspraak. Deze rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. We wandelen de hele tuin door en zien in deze periode veel bloembollen, zoals krokussen, speenkruid, de vroegste narcissen en de sneeuwklokjes. Maar ook andere bloeiende planten zoals Helleborus, Klein hoefblad, Primula Wanda en de vrij onbekende Chrysoplenium.
Ook diverse struiken zullen al bloeien, waaronder Edgeworthia chrysantha, Chimonanthus praecox, Hamamelis (toverhazelaar) en misschien ook al de Corylopsis (schijnhazelaar).
De wandeling is ook toegankelijk voor mensen die af en toe willen zitten, want er staan regelmatig
banken op de route. Kortom, een mooie gelegenheid om in de winter tijdens een interessante
wandeling een frisse neus te halen.
Locatie: Arboretum Oudenbosch, Achter Het Postkantoor 1, 4731 PM Oudenbosch.
Datum: zaterdag 16 februari, verzamelen bij de poort om 13:45 uur. De wandeling begint om 14:00
uur.
Kosten: 5,00 (entree Arboretum + gids) voor leden, niet-leden betalen 8,00.
Aanmelden: vóór 11 februari bij Anny van Wijk, 0165-550595 of annyvanwijk@gmail.com.
Gelieve na aanmelding het bedrag over te maken op rekening NL74INGB0008706766 t.n.v. KMTP te
Roosendaal o.v.v. wandeling Arboretum 2019.

• Locatie
    • Achter Het Postkantoor 1