G&B Open Tuinen Weekend 2021

G&B Open Tuinen Weekend 2021

Het Groei & Bloei Open tuinenweekend 2021 staat gepland voor 19 en 20 juni. Natuurlijk hopen we dat we dan weer heerlijk kunnen genieten van mooie tuinen! Wij weten nog niet in welke vorm precies en hoeveel afdelingen mee zullen kunnen doen. Veel hangt af van de situatie rondom Corona. Op deze pagina houden we je zoveel mogelijk op de hoogte. Kijk vooral ook op de website van de afdelingen bij jou in de buurt of de lokale afdeling iets organiseert binnen de mogelijkheden.

Wil je in de tussentijd tuinen bezoeken, vaak op afspraak? kijk dan op www.bezoekmijntuin.nl.

Kijken in tuinen

Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor je eigen tuin. De tuinen zijn in heel Nederland te bezichtigen.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling in de buurt of bekijk de afdelingswebsite. Voor een totaaloverzicht kijk je op www.groei.nl/opentuinenweekend

Wil je naast dit weekend tuinen bezoeken, kijk dan op de open tuinen site bezoekmijntuin.nl.

Beeld: iStockphoto en Jolanthe Lalkens

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK