Groei&Bloei Tijdschrift

Over onze vereniging

Doe mee met de grootste tuincommunity van Nederland en Vlaanderen! Groei & Bloei heeft 130 afdelingen in het land. Elke afdeling organiseert leuke en interessante activiteiten bij jou in de buurt.

Lid worden heeft veel voordelen. Je krijgt korting op cursussen, workshops en excursies. Je ontvangt 10 x het tijdschrift Groei & Bloei. En je ontmoet andere tuiniers! Je kunt natuurlijk ook eerst een keer naar een bijeenkomst komen om kennis te maken. Er zijn ook afdelingen in Vlaanderen.

Word lid Zoek een afdeling

Zoek een afdeling

Met 130 afdelingen zit er altijd wel eentje bij jou in de buurt

Feest: 150 jaar!

In 2022 bestaat Groei & Bloei 150 jaar! Dat gaan we natuurlijk vieren ... met elke maand leuke acties en activiteiten. In juni komt er een speciaal jubileumnummer uit!

Word lid van Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland.

Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

Word lid

Nu in Groei & Bloei