Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
Word lid Koop een los nummer

De beste oogst uit 5 jaar Groei & Bloei

Lekker eten uit eigen tuin. Deze special met het beste over moestuinieren uit een aantal jaar Groei & Bloei  geeft je volop kennis en inspiratie om zelf groente, fruit en kruiden te kweken!

Bestel direct

Wat vinden onze abonnees?

• ({)

"You had my attention at meatballs! These look perfect for Super Bowl Sunday! copy hermes garden tote copy hermes garden tote"

copy hermes garden tote
  • (4)

"Beetje vreemd dat ik mijn mening moet geven waar ik groei en bloei van ken, ik ben al bijna 30 jaar enthousiast lid."

ida storm
  • (5)

"Al jaren lid. Een mooi blad en leuke evenementen!"

• (5)

"Gelukkig staat er ook steeds meer in over de moestuin. Dat vind ik het leukst. Of tuinen van anderen kijken"

Marianne
  • (5)

"Lees het tijdschrift al jaren en kom toch steeds weer iets nieuws tegen!"

SAVORNIN LOHMAN MEVR E.J. DE

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het oktobernummer een groot interview met Groei & Bloei voorzitter Frank Naber. Wij kijken met hem rond in zijn prachtige tuin!

Een andere mooie en inspirerende tuin die we dit keer laten zien, is de tuin van Natascha Greive. Ontwerper Freek de Gruijter blies de onsamenhangende en uitgeputte tuin nieuw leven in.
Een indrukwekkende border maakte Frank Heijligers van Van Nature. Met 8 planten maakte hij er een kleurig spektakel van. We geven je het borderrecept van deze border, zodat je zelf aan de slag kunt.
Pompoenen zijn de passie van tuinliefhebster Carin Smeets. Zij kweekt ze op een speciale akker, maar ook in en om het huis kun je niet om de pompoenen heen. En hoe houd en onderhoud je een tuin als je 80+ bent? Ontwerper Angela Warmerdam ontwierp een tuin in Lisse waar de eigenaren op leeftijd nog lang van gaan genieten!

Inspiratie voor (bijzondere) planten vind je uiteraard ook weer in dit nummer. De aanraders van Anne Brylla zijn dit keer de Sapium japonicum, een bijzondere eikenbladhortensia en de rijkbloeiende Viburnum nudum Brandywine. Kweker Hans Kramer breekt een lans voor de hoge en sterke prairieplant Rudbeckia subtomentosa. En Romke van de Kaa bezingt de Parrotia persica met zijn mooie herfstkleur. Wil je eens een ander fruit proberen, kijk dan eens naar de Pawpaw … Kwekerij Country Winery experimenteert met deze tropische vrucht, die het ook in ons land goed doet.

Als praktische klussen laten experts je zien hoe je kuipplanten de winter door helpt en werken Edwin, Minke en Ayse gestaag door in hun volkstuin. Zij bereiden de tuin voor op de winter en kijken alvast vooruit naar het volgende tuinseizoen. Zij drogen bonen, spitten canna’s uit, gaan wortelonkruid te lijf, maken het gazon winterklaar en planten knoflook en voorjaarsbollen!

Geniet van dit nummer!

Word lid Koop een los nummer