Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren hoeft niet veel werk te zijn!

De Makkelijke Tuin, de nieuwste special van Groei & Bloei, is een extra dikke uitgave met maar liefst 156 pagina’s over tuinen én planten die makkelijk zijn in het onderhoud.

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het meinummer bezoeken we de Zeeuwse Rozentuin van kweker Lenze Plass. Rozen zijn niet moeilijk volgens hem en hij geeft zijn favorieten met tips en trucs!

Verder kijken we op een daktuin. Wat komt er kijken bij een tuin die - nog meer dan een normale tuin - blootstaat aan weer en wind?

Volgens hostaverzamelaar Ben Beij is hosta de ideale plant voor zijn natte, donkere tuin. Hij vertelt over zijn passie en deelt zijn inzichten. Welke planten kwamen vorig jaar de warme, droge zomer goed door? En de daaropvolgende natte winter? Kenners vertellen over hun ervaringen. In de serie ‘probleemplekken’ gaat het dit keer over droogte en schaduw. Hoe haal je daar het beste uit?

Wil je zelf aan de slag in de tuin, lees dan het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van mei. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt. Brian Kabbes bespreekt planten met een strak opgaande groeiwijze zoals lupine en ereprijs. Hun krachtige vorm voegt veel toe aan je tuin. Hans Kramer deelt met ons zijn passie voor de imposante, schermbloemige Molospermum peloponnesiacum. Moeilijke naam voor een makkelijke plant! En van maart tot en met november een bloeiende clematis? Dat kan! Modeste Herwig laat het je zien.

Verder lees je over instagram-tuiniers en kun je zaad bestellen van slaapmutsjes!

Geniet van dit nummer!

Het volgende nummer van Groei & Bloei verschijnt op 21 mei 2019.

Word lid Koop een los nummer

Preview Groei & Bloei