Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren met oog voor plant en dier!

Lees hoe je ecologisch tuiniert met biologisch resultaat in de nieuwste special van Groei & Bloei. Deze special met het beste uit een aantal jaar Groei & Bloei geeft je volop kennis en inspiratie om een vriendelijk paradijs van je tuin te maken!

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In dit nummer onthullen we een eigen roos voor Groei & Bloei, Rosa ‘Groei & Bloei’ (Syn. Paragon). Een witte, rijkbloeiende rambler. Veredelaar Marco Braun geeft ook nog eens 5 zeer bruikbare tips voor een gezonde roos.

We vertellen over een nieuw Groei & Bloei evenement, Gardenista in voorjaar 2019 … en je hebt twee gratis zakjes zaad van microgroenten bij het nummer gekregen. Om heel snel van te kunnen oogsten!

Het thema van het mei nummer echter is ‘Tuinieren op hoogte’. Op een dakterras of balkon. Wat kan wel en wat kan niet? Waar moet je op letten? Welke planten zijn geschikt?

In de serie passievolle kwekers toont kweker Giny de Jong van de Jagertjeshof ons haar favorieten. En de prachtige tuin van Marieke Nolsen leest als een boeket. Verder laat Modeste Herwig zien dat floxen niet in je tuin mogen ontbreken, zeker niet nu er een paar nieuwe cultivars op de markt zijn.

Wil je aan de slag in de tuin, volg dan onze ‘tuiniers’. Gerard van Buiten, hortulanus van de Botanische Tuinen Utrecht doet de nodige tuinklussen en vertelt erover. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt.

Houd je van moestuinieren, volg dan Diana Stek! Deze doorgewinterde moestuinier weet precies wat wel en wat niet werkt in de moestuin. En wil je zelf kweken, probeer dan – net als

Tot slot tips over planten in pot, het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van mei en voor de bloemschikkers een echte lenteknaller!

Geniet van dit nummer!

Word lid Koop een los nummer