Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren hoeft niet veel werk te zijn!

De Makkelijke Tuin, de nieuwste special van Groei & Bloei, is een extra dikke uitgave met maar liefst 156 pagina’s over tuinen én planten die makkelijk zijn in het onderhoud.

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het juninummer bezoeken we de open tuinen van Veere, het eldorado voor de liefhebber van stokrozen en romantische tuinen.

Uiteraard blikken we vooruit naar de Groei & Bloei Nationale Tuinweek met als thema De levende tuin. Ook het heerlijke Open tuinenweekend komt er weer aan!

Toen Irma Hendriks een lezing over Hemerocallis bezocht, sloeg er een vonkje over. Nu kweekt en veredelt ze ze zelf. En om te genieten van Baptisia heb je vooral geduld nodig. Het duurt een paar jaar voor deze borderplant een dikke bos blauwgroen blad vormt en volop bloeit. Maar dan heb je ook wat. De nieuwste cultivars hebben heel aparte kleuren: van chocoladebruin tot rokerig paars en zelfs lichtroze. Modeste Herwig vertelt.

Wil je zelf aan de slag in de tuin, lees dan het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van maart. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt. Brian Kabbes pleit voor meer rood, geel en oranje in de tuin. Hans Kramer vindt de tweejarige damastbloem (Hesperis matronalis) in alle opzichten een topper. Kan het nog beter? Jazeker, zegt hij. Zijn vaste zusje Hesperis nivea, afkomstig uit de Karpaten, heeft net een onsje méér …

Verder lees je over instagram-tuiniers en kun je zaad bestellen van Verbascum!

Geniet van dit nummer!

Het volgende nummer van Groei & Bloei verschijnt op 25 juni 2019.

Word lid Koop een los nummer

Preview Groei & Bloei