Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €7,50
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren hoeft niet veel werk te zijn!

De Makkelijke Tuin, de nieuwste special van Groei & Bloei, is een extra dikke uitgave met maar liefst 156 pagina’s over tuinen én planten die makkelijk zijn in het onderhoud.

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het decembernummer gaan we zaaien voor de cottagetuin en kijken we bij Rozenkwekerij De Bierkreek.

En vanwege de feestdagen tippen we je voor leuke tuin-cadeautjes en geven we je veel inspiratie om aan de slag te gaan met prachtige bloemstukken! Natuurlijk nog veel meer plantenartikelen, mooie tuinen en praktische tips.

Wil je zelf aan de slag in de tuin, lees dan het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van november. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt.

Geniet van dit nummer!

Het volgende nummer van Groei & Bloei verschijnt op 24 december 2019.

Word lid Koop een los nummer
  • Bloemen, planten & bomen