Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren met oog voor plant en dier!

Lees hoe je ecologisch tuiniert met biologisch resultaat in deze special van Groei & Bloei. Deze special met het beste uit een aantal jaar Groei & Bloei geeft je volop kennis en inspiratie om een vriendelijk paradijs van je tuin te maken!

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

Het eerste nummer van het nieuwe jaar! Tien kwekers tippen ons over hun 10 kanjers van planten voor 2019. De planten waar zij geloof in hebben.

En kijk mee op de helleboruskwekerij van Ellen Akerboom. Zij veredelt, vernieuwt, geeft tips voor de beste helleborussen en vertelt je hoe deze  - volgens haar - makkelijke plant een succes wordt in je tuin.

Tot diep in de winter houdt de schoenlappersplant of Bergenia z’n aantrekkingskracht. En als de lente eindelijk losbarst, matcht hij mooi met voorjaarsbollen. Schoenlappersplant of Bergenia is een veelzijdige vaste plant die zich uitstekend laat combineren. Probeer hem eens.

In de serie ‘probleemplekken’ gaat het dit keer over diepe schaduw. De ene schaduw is de andere niet; droog, nat, ochtendzon, avondzon. Minder dan 2 uur zon op een dag noem je ‘diepe schaduw’. Welke planten doen het daar?

Wil je zelf aan de slag in de tuin, lees dan het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van januari en februari. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt. Brian Kabbes breekt een lans voor het leverbloempje en Hans Kramer belicht de stinkende lis (Iris foetidissima).

Wist je dat Groei & Bloei ook over de grens gelezen wordt? Lezers in het buitenland laten hun tuin zien en vertellen over hun valkuilen en successen … om bij weg te dromen.

Houd je van moestuinieren, lees dan het verhaal van Diana Stek nu het nog kan! Helaas is deze serie nu ten einde. Jaarrond nam zij je mee in haar moestuin en deelde zij haar kennis met ons. Diana bedankt!

Geniet van dit nummer!

Het volgende nummer van Groei & Bloei verschijnt op 19 februari 2019.

Word lid Koop een los nummer

Preview Groei & Bloei