Groei&Bloei Tijdschrift

Nu in het januari/februarinummer

Een nieuw tuinjaar met maar liefst 6 nieuwe rubrieken en een nieuw jasje ...

• Zaaien met Festina Lente Tuin
  • Gastcurator met museale planten
  • Droomtrio van Jelle Grintjes
  • Openbaar groen wordt steeds mooier
  • Tuinreizen 2021, voor als het weer kan!
  • En nog veel meer mooie artikelen!

Het volgende nummer van Groei & Bloei verschijnt op 23 februari en ligt vanaf  25 februari in de winkel!
>>> Klik hier voor verkoopadressen

Tijdschrift

Wil jij alles weten over snoeien, kweken en zaaien?

Heb je zin om je tuin om te toveren tot een bloemen- en plantenparadijs met zoemende bijen en kleurige vlinders en ontmoet je graag andere tuiniers?

Word lid Iemand cadeau doen

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief

Specials en losse nummers kopen

Specials

Volop inspiratie en praktische info om direct mee aan de slag te gaan! Bekijk onze specials over moestuinieren, natuurlijk tuinieren, budgettuinieren en meer. Prijs: € 8,95 + 2,50 verzendkosten.

Naar de specials

2 voor € 7,50

Maak kennis met de vele voordelen van Groei & Bloei en geniet van twee recente nummers. Stopt automatisch.

Bestel

Los nummer

Je kunt Groei & Bloei ook los kopen. Ga naar de winkel voor het laatste nummer of bestel in de webshop. Daar kun je ook vorige nummers bestellen. Prijs: € 7,95 + 2,50 verzendkosten.

Bestel