Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €7,50
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren hoeft niet veel werk te zijn!

De Makkelijke Tuin, de nieuwste special van Groei & Bloei, is een extra dikke uitgave met maar liefst 156 pagina’s over tuinen én planten die makkelijk zijn in het onderhoud.

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het januari/februarinummer gaan we op tuinenreis! Met Groei & Bloei, maar ook met Ivo, de reisleidende tuinman. En we laten je zien dat je kunt slapen in de Hortus Haren.

Ook kijken we in een aantal tuinen uit stadse opentuinen dagen (Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht) en de Belgische Cathy Portier toont ons haar kwekerij van alpiene planten en geeft haar favorieten. We blikken vooruit naar het tuinfestival Gardenista 2020 en we starten met een nieuwe column, van graskenner Robbert Lauret! Hij zal komend jaar iedere maand zijn tips geven om te komen tot een mooi en natuurlijk gazon.

Jelle Grintjes geeft zijn visie op bollen en bezingt het magische moment van het eerste minuscule neusje boven de grond … voorjaar! Kweker Giny de Jong deelt haar passie voor de veelzijdige Penstemon met zaai- en stekinstructies. Modeste Herwig geeft haar top 10 van beste elfenbloemen (Epimedium). En we starten een nieuwe serie met Anne Brylla. Zij zal telkens een prachtige heester laten zien. Zij begint met Mahonia.

Wil je zelf aan de slag in de tuin, lees dan het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van januari. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt. Natuurlijk nog veel meer plantenartikelen, mooie tuinen en praktische tips.

Geniet van dit nummer!

Het volgende nummer van Groei & Bloei verschijnt op 18 februari 2020.

Word lid Koop een los nummer
  • Bloemen, planten & bomen