Cadeau abonnement

Verras iemand met een cadeau-lidmaatschap/abonnement op Groei & Bloei! Nu met € 21,- korting. Of kies voor het welkomstcadeau.

• Het abonnement loopt 12 maanden en stopt automatisch
  • Kies je voor korting dan betaal je: € 47,95
  • Kies je voor het welkomstgeschenk dan betaal je € 68,95
  • Om gebruik te maken van deze aanbieding mag je in 2017 geen lid zijn geweest
  • Ontvang je na aanmelding geen bevestiging per mail, check dan eerst de spambox. Zit hij daar niet in, stuur dan een mailtje naar leden@groei.nl
  • Bel je liever om het abonnement af te sluiten? Dat kan ook: 079 3681225 (8.30- 17.00uur)

Heeft u een account? Log in zodat uw gegevens alvast worden ingevuld

Gegevens nieuw lid

Uw gegevens

Automatische incasso*
Korting/cadeau*

Ik geef toestemming voor het zoveel als nodig verwerken van mijn persoonsgegevens door de landelijke en plaatselijke vereniging Groei & Bloei ten behoeve van de door hen ontplooide activiteiten, zie ook ons privacystatement.