Cadeau abonnement

Verras iemand met een cadeau-lidmaatschap/abonnement op Groei & Bloei! Nu met €20,- korting.

• Het abonnement loopt 12 maanden en stopt automatisch
  • Met de korting betaal je: €49,95 i.p.v. €69,95
  • Was je in 2018 lid, dan kun je helaas geen gebruik maken van de korting
  • Ontvang je na aanmelding geen bevestiging per mail, check dan eerst de spambox. Zit hij daar niet in, stuur dan een mailtje naar leden@groei.nl
  • Bel je liever om het abonnement af te sluiten? Dat kan ook: 079 3681225 (8.30- 17.00uur)

Heeft u een account? Log in zodat uw gegevens alvast worden ingevuld.

1. Gegevens nieuw lid

Geslacht*

2. Kies het abonnement

Abonnement met korting

Word lid en ontvang het nov/decembernummer 2018 gratis. Je krijgt ook € 20,- korting in 2019. Je betaalt € 49,95 i.p.v. € 69,95 (Niet geldig als je in 2018 lid bent geweest).

3. Uw gegevens

Geslacht*

4. Kies betaalmethode

Hoe wil je betalen?*

Ik geef toestemming voor het zoveel als nodig verwerken van mijn persoonsgegevens door de landelijke en plaatselijke vereniging Groei & Bloei ten behoeve van de door hen ontplooide activiteiten, zie ook ons privacystatement.

Velden met een * zijn verplichte velden