Met de digitale ledenpas van G&B heb je je pas altijd bij de hand op je smartphone of tablet. Bij veel tuincentra en kwekers krijg je het hele jaar door korting met je ledenpas. Je hoeft dan alleen maar de pas op je telefoon te laten zien om de korting te krijgen.

De Groei & Bloei-app is een applicatie waarmee je onder andere altijd je ledenpas bij de hand hebt.

Wat staat er in de app?

• jouw ledenpas, zodat je die kunt tonen als erom gevraagd wordt
  • een overzicht van de kortingen die je krijgt als lid van G&B
  • de groene evenementenagenda van landelijke evenementen
  • een link naar jouw G&B afdeling met agenda van afdelingsactiviteiten

Wat kan ik ermee?

Heb ik nog kortingsbonnen nodig? Soms wel, soms niet ...
Bij de tuincentra en kwekers die doorlopend korting geven heb je alleen je (digitale) pas nodig. Bij de meeste beurzen en evenementen wordt toch nog een uitgeknipte bon gevraagd. De organisatoren willen graag kunnen bijhouden hoeveel bonnen ingeleverd worden en vragen vaak ledenpas én bon. Dus dan moet je ook de bon uit de kortingskalender  meenemen. De kortingskalender zat bij het januarinummer.

De app installeren stap voor stap:

1. Ga op je smartphone of tablet naar de internetpagina: www.ledenpasmobiel.nl/groei
  2. Kom je voor het eerst bij de app, klik dan op 'registreren'.
  3. Vul je lidnummer, mailadres en postcode in.
  4. Klik op 'aanmelden'.
  5. Je ontvangt een mail met een link om te bevestigen (het is hierbij handig om een mailadres te gebruiken waarop mail op je phone of tablet binnenkomt).
  6. Klik op de link in de mail. Je moet nu nogmaals lidnummer, mail en postcode invullen.
  7. Klik op 'pas ophalen'.
  8. Je krijgt nu een pagina met alle functies van de app, maar je 'zit nog' op internet. Het is handig om de app met een icoontje in je beginscherm te zetten. Zie het plaatje.

De app staat nu met icoontje op het beginscherm en je kunt hem gebruiken. Veel plezier!

Kom je er niet uit, kijk dan bij de FAQ's of stuur een mail naar ledenapp(apenstaartje)groei.nl

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering

Praat mee op groei.nl

Commenting is not available in this channel entry.