Afgelast: Tuin en Lifestyle Fair op Fraeylemaborg in Slochteren

13 April 2020 t/m 13 April 2020

13 april
Op 12 maart hebben het Nederlandse kabinet en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) aangescherpte corona-maatregelen bekend gemaakt. Deze maatregelen zijn in ieder geval tot 6 april van kracht en hebben effect op alle bijeenkomsten met meer dan 100 bezoekers. Naar nu kan worden ingeschat zullen deze maatregelen langer van kracht blijven.
Om de verspreiding van het Coronavirus te minimaliseren zijn inmiddels aanvullende maatregelen getroffen en wordt aan de bevolking gevraagd zo veel mogelijk thuis te blijven en in ieder geval een afstand van 1,5 meter te bewaren. 

De Faircommissie heeft dan ook moeten besluiten dat onze Fair waar een groot aantal mensen bijeenkomt moet worden afgelast. Dit zowel in het belang van de standhouder als van de bezoekers. De gezondheid van iedereen gaat boven alles.

Wij gaan ervanuit dat wij volgend jaar de Fair Groei & Bloei op Fraeylema op paasmaandag 5 april weer kunnen organiseren.
 

www.fraeylemaborg.nlwww.midden-groningen.groei.nl

    • LocatieHoofdweg 30
      9621 AL Slochteren
      Groningen

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK