Mail & Win grow kit met Daikon zaden

Mail & Win grow kit met Daikon zaden

Maak nu kans op een gratis schaal met microgreens groenten en kruiden. We geven 20 Grow kits Daikon (radijs) weg t.w.v. € 8,95!

Wil je kans maken op een gratis Grow kit daikon zaden? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 15 juni 2019. 

Microgreens groenten en kruiden

De lekkerste groenten kweek je zelf! En ook nog eens razendsnel als je voor microgreens kiest. Dat zijn groenten en kruiden die je in een heel jong stadium al kunt oogsten. Met hun frisse en pittige smaak zijn ze een heerlijke toevoeging aan vele gerechten. Ze zijn heel gemakkelijk te kweken, dus waar wacht je nog op?!

Grow kit Daikon zaden

Met deze complete grow kit met Daikon (radijs) zaden, aarde en instructie kun je direct aan de slag. Microgreens kun je jaarrond binnenshuis opkweken, dus ook zonder tuin kweek jij je eigen verse groente. Kijk voor diverse andere soorten op dezaden.nl.

Wil je meer weten over microgreens? Lees dan dit artikel.
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK