Brocante op Paleis Het Loo Apeldoorn

2 Juli 2021 t/m 4 Juli 2021

2 t/m 4 juli 2021

Goed nieuws voor liefhebbers van voorwerpen met een verleden! Paleis Het Loo is op vrijdag 2 juli , zaterdag 3 juli en zondag 4 juli de locatie voor een gevarieerde brocante fair.
In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, worden de kramen van bijna 40 brocanteurs uitgestald op het Stallenplein en in de paleistuin.
De kramen worden ingericht met uiteenlopende waar; romantisch, stoer, fleurig en robuust. De leukste inspiratie en brocante voor huis, tuin en keuken.

Muziek, verhalen en fotograferen
Naast de kramen maken de Franse chansons van Jolie Coeur de sfeer compleet. Tevens zullen op alle drie de dagen extra activiteiten worden verzorgd.
Vertelpodia op het Stallenplein en in de tuinen. De mooiste fotoplekken zijn aangegeven met gouden lijsten om foto's zelf te maken en er is een groot fotodoek van Paleis Het Loo op de Aanspanplaats. Hier zal zaterdag en zondag een "ouderwetse" fotograaf de bezoekers op de foto's zetten. Foto's kunnen meteen worden meegenomen als aandenken.

Transportservice
Aangezien de kramen ook in de paleistuin staan, is er mogelijkheid tot transport service. In de tuinen gekochte artikelen worden naar het Stallenplein gebracht, om ze daar aan het eind van het bezoek op te kunnen halen.
Van en naar de tuinen vertrekt vanaf het Stallenplein een pendeldienst voor de bezoekers.

Van 10-17 uur.

Info: www.paleishetloo.nl
 

    • LocatieKoninklijk Park 16
      7313 AA Apeldoorn
      Gelderland
    • Kosten€ 8,50

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK