BomenTijd, muzikale audiobeleving, bij Trompenburg Tuinen & Arboretum, Rotterdam

10 Juli 2021 t/m 31 Oktober 2021

10 juli t/m 31 oktober 2021

Trompenburg decor van uniek audio kunstwerk

Het toch al zo rustieke Trompenburg Tuinen en Arboretum, heeft nu een extra activiteit voor iedereen die op zoek is naar rust. Vanaf zaterdag 10 juli bieden kunstenaarsduo Judith Scholte en Jet van Helbergen een tegenwicht voor de haastige stad met hun filosofisch, muzikale audiobeleving BomenTijd. Gratis te beluisteren voor iedere bezoeker.

BomenTijd is een 25 minuten durende vertelling, die de luisteraar door het scannen van een QR-code via koptelefoon of oortjes op zijn of haar telefoon beluistert. Al wandelend door de tuin of zittend op een bankje kan men genieten van dit bijzondere en bovenal rustgevende kunstproject. Judith en Jet nemen de bezoeker mee op een zoektocht naar het diepere verbond tussen mens en natuur. Op een speelse manier wordt de luisteraar uitgenodigd de blik naar binnen te keren en zich te buigen over de oeroude prangende vraag ‘Wie ben ik?’. Tot 1 november kan de gratis voorstelling op zes plekken in de tuin gescand worden. BomenTijd is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van Stichting Droom en Daad.

Info: www.trompenburg.nl

    • LocatieHoningerdijk 86
      3062 NX Rotterdam
      Zuid-Holland
    • KostenEntree park € 9,95

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK