Appels en peren plukken op landgoed De Olmenhorst Lisserbroek

11 September 2021 t/m 31 Oktober 2021

11 september t/m 31 oktober 2021

Op landgoed De Olmenhorst groeien de lekkerste appels en peren met liefde en aandacht geteeld volgens de biologische principes.
In het oogstseizoen worden de boomgaarden opengesteld voor het grote publiek. Iedereen is welkom om appels en peren te komen plukken op de plukdagen van 11 september t/m 31 oktober: op woensdag van 13-17 uur, zaterdag en zondag van 10-17 uur. Tijdens de herfstvakantie van regio Noord en Midden (16 t/m 24 oktober) kan er elke dag geplukt worden van 10-17 uur. Het soort appel of peer dat er geplukt kan worden zal op de site Olmenhorst.nl aangegeven worden. Peren kunnen alleen in het weekeind geplukt worden.

Op het landgoed zijn tevens diverse ateliers en winkeltjes gehuisvest.
Op de plukdagen is er van alles te doen op het landgoed: maak een ponyritje, loop een rondje over de plukmarkt. Diverse ateliers organiseren inloopworkshops. Op sommige dagen is er poppentheater. Bekijk de agenda op de website om te zien wat er georganiseerd wordt. Natuurlijk kun je bij De Olmenhorst ook terecht voor koffie, taart en lunch, frites en andere lekkernijen. Allemaal helemaal biologisch! Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen.

Info: 0252-413165, www.olmenhorst.nl
 

  • LocatieLisserweg 481
   2165 AS Lisserbroek
   Noord-Holland
  • Kosten€ 2,50 per kilo geplukte appels en peren.
  • Kosten info
  • Parkeren: op zaterdag en zondag € 3,-, andere dagen gratis.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK