Mail & Win een HOT&TOT horloge

Mail & Win een HOT&TOT horloge

Maak kans op een handgemaakt, houten horloge van het Nederlandse horlogemerk HOT&TOT. We mogen er twee weggeven!

Wil je kans maken op een HOT&TOT horloge? Laat hieronder je gegevens achter! We geven er 2 weg. De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 15 december 2019. 

De horloges van HOT&TOT zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en worden geleverd in een prachtige geschenkverpakking van gerecycled materiaal.  We verloten zowel een heren- als een dameshorloge: Kairos voor heren en Faun voor dames.

In een wereld vol verspilling en vervuiling moeten mensen opstaan die verandering teweeg brengen. Deze horloges zullen die verandering niet brengen. De mensen die ze dragen wel. De dragers van een HOT&TOT horloge weten dat duurzaamheid niet suf hoeft te zijn. Dat recycling ontzettend gaaf kan zijn. Dat natuurlijk materiaal het mooiste is. En dat verandering begint bij jezelf.
 
Het Nederlandse horlogemerk HOT&TOT maakt horloges van FSC-gecertificeerd hout. Voor elk verkocht horloge wordt bovendien een boom geplant. Het ideale kerstcadeau! Prijzen gaan tot € 99,99. 

Bekijk de gehele collectie op www.hottot.nl.
 

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK