Mail & Win Gratis kaarten Bloemkunst Kasteel Groeneveld

Mail & Win Gratis kaarten Bloemkunst Kasteel Groeneveld

Maak kans op gratis kaarten voor de expositie 'Bloemkunst' in en om Kasteel Groeneveld in Baarn van 15 t/m 23 september 2018. We geven 3 x 2 kaarten weg!

Wil je kans maken op de vrijkaarten? Laat hieronder je gegevens achter! De winnaars krijgen bericht. De actie loopt t/m 7 sept 2018. 

Bloemkunst in Kasteel Groeneveld! Meer dan 20.000 bloemen en planten verwerkt in unieke florale kunstwerken van internationale allure. In alle stijlkamers van kasteel Groeneveld, maar ook buiten op het rondeel en in de tuin, presenteren toonaangevende bloemarrangeurs hun kunstwerken, waarin imposante Avalanche-rozen, exclusieve Anthuriums, maar ook vers geplukte veldbloemen verwerkt zijn. 

Orchideeënkroonluchter

Van reusachtige 3D-fantasiecomposities tot bessenballustrades en van een orchideeënkroonluchter tot zalen die omgetoverd zijn tot exotische jungles. Dat mag je niet missen.  
Behoor je niet tot de gelukkigen of wil je niet wachten tot 10 september? Boek dan nu hier kaarten online en ontvang € 2,50 korting op het entreeticket. 
 

Praktisch

Toegangsprijs: volwassenen € 12,50 (10,- in voorverkoop), kinderen (t/m 12 jaar) € 6,00
Meer informatie: www.kasteelgroeneveld.nl.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK