Ontwerp je eigen tuingereedschap!

Loop jij al een tijdje rond met een idee voor een stuk tuingereedschap dat er nog niet is? Wil je iets ontwerpen voor een tuinklus die je al jaren doet, maar waar nog geen gereedschap voor is? Of heb je al iets in elkaar geknutseld, maar kan dat nog verder geperfectioneerd worden ... Doe nu mee aan de ontwerpwedstrijd van Groei & Bloei en DeWit®. En wie weet gaat jouw ontwerp in productie!

De kenners van De Wit

Heb jij een idee voor een ontwerp waarvan je denkt dat het minstens zo succesvol zal worden als het DeWit®-plantschepje? Of lijkt het je leuk om gewoon eens iets te ontwerpen en ben je nieuwsgierig hoever je komt? Doe dan nu mee aan de ontwerpwedstrijd van
Groei & Bloei en DeWit®. Sietse, Derk en Derk-Klaas gaan met het oog van de kenner elk ingezonden ontwerp nauwkeurig bekijken en beoordelen. Is het wat? Is het niks? Is het geniaal? Kan het wat worden? De mannen van DeWit® gaan het de komende maanden bepalen. We kijken met spanning uit naar je inzending!

Lees ook de artikelen over handgereedschap en De Wit in Groei & Bloei april 2021

De wedstrijdeisen

• Het ontwerp past op een A4’tje.
  • Het stuk gereedschap moet uit maximaal drie onderdelen te vervaardigen zijn.
  • Geef duidelijk aan waar het gereedschap voor bedoeld is.
  • Verzin er ook een naam voor.
  • Stuur je ontwerp vóór 28 april 2021 digitaal naar lezersoproep@groei.nl.

De prijzen

1. De winnaar krijgt een DeWit®-tuingereedschapsset ter waarde van € 650,-. En ... als het ontwerp goed genoeg is, wordt het artikel opgenomen in het DeWit®-assortiment. De winnaar krijgt voor een periode van vijf jaar € 0,50 per verkocht item betaald.
  2. De tweede prijs bestaat uit een tuingereedschapsset ter waarde van € 300,-.
  3. De derde prijs is een set die een waarde vertegenwoordigt van € 150,-.

Ontwerp je eigen tuingereedschap!

Meer in deze categorie