Hoe hark je 260.000 lezers bij elkaar? Adverteer in het tijdschrift Groei & Bloei! 260.000 mensen krijgen elke uitgave van Groei & Bloei onder ogen. Groei & Bloei heeft heel veel trouwe lezers.

Waarom adverteren in Groei & Bloei?
Groei & Bloei verschijnt 10 keer per jaar en wordt verzonden aan de abonnees en verschijnt tevens in de losse verkoop. Wanneer u een advertentie plaatst in Groei & Bloei bereikt u per uitgave gegarandeerd 260.000 tuinliefhebbers (NOM Print Monitor 2017-I).

De Groei & Bloeier kenmerkt zich door veel vrije tijd, maatschappelijke interesses, is een actieve tuinliefhebber, heeft binding met de vereniging Groei & Bloei, 98% is ouder dan 35 jaar, in het bezit van grote tuinen (71% > 150m2), is hoogopgeleid (48% hbo/universitair), kapitaalkrachtig: welstandsklassen A en B en bewust duurzaam bezig.

Groei & Bloei bereikt elke uitgave 260.000 (NOM print monitor 2015-I – 2015-II) mensen met tuinen - groot en klein - die een passie hebben voor tuinieren. Ze onderhouden hun tuin zelf en steken daar veel tijd en geld in. Ze hebben ook geld. En bovendien hebben ze een grote kennis van zaken. Hun tuin is hun alles.
Onder het abonnee-gedeelte profileert zich 8% als vakmatige lezer. Denk hierbij aan hoveniers, tuinarchitecten en gemeenten.

Onlinemogelijkheden op Groei.nl
De website van Groei & Bloei (www.groei.nl) geeft bezoekers informatie over beplanting, tuininrichting en tuinonderhoud. Maandelijks bereikt de website ruim 80.000 unieke bezoekers en met gemiddeld 360.000 pageviews biedt het volop informatie en inspiratie van de leukste groenvereniging van Nederland. De verhouding man-vrouw is 30-70% en 68% van de bezoekers van de website is ouder dan 45 jaar.

Nieuwsbrief, social media en meer
Naast het magazine en de site kunnen we nog diverse mogelijkheden bieden, denk hierbij aan de nieuwsbrief. Groei & Bloei stuurt elke maand een digitale nieuwsbrief naar 34.000 (opt-in) adressen, de Facebookpagina, de digitale ledenpas en diverse tailor made acties.

Advertentietarieven
Klik hier voor de advertentietarieven 2017. Of neem direct contact op met advertentiebureau 55Communications: 072 2010140
info(apenstaartje)55communications.nl

Wat vind je van dit artikel? Geef een waardering