Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
  • Gratis archief
Word lid Koop een los nummer
Tijdschrift

Tuinieren met oog voor plant en dier!

Lees hoe je ecologisch tuiniert met biologisch resultaat in de nieuwste special van Groei & Bloei. Deze special met het beste uit een aantal jaar Groei & Bloei geeft je volop kennis en inspiratie om een vriendelijk paradijs van je tuin te maken!

Bestel direct

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het juli/augustusnummer kijken we mee met gepassioneerd kweker Gerrie Veenstra van De Botterhutte. Ook nemen we een kijkje in de prachtige tuin van Nieske de Winter in Uithuizen ...

... en we beleven de Chelsea Flower Show met redacteur Mirjam, die de show voor het eerst bezoekt. Modeste Herwig laat 10 favoriete Heleniums zien, een geweldige borderplant, vooral als partner voor grassen. Van de late zomer tot in de herfst geven de zwierige bloemen de tuin warmte, zelfs als de zon niet schijnt. Hans Kramer steekt de loftrompet over Clematis tubulosa. Een struikclematis, die ten onterechte minder bekend is onder plantliefhebbers.

In de rubriek Evergreen vertelt landschapsontwerper Michel Lafaille over zijn visie op tuinen en wat een tuin voor hem betekent. Verder laten Ton ter Linden en Gert Tabak hun nieuwe tuin zien! Zij zijn onlangs neergestreken in Sleen in Drenthe, niet ver van de plek waar Ter Linden met de 1,5 hectare Tuinen van Ruinen eind vorige eeuw grote bekendheid verwierf.

Wil je aan de slag in de tuin, volg dan onze ‘tuiniers’. Gerard van Buiten, hortulanus van de Botanische Tuinen Utrecht doet de nodige tuinklussen en vertelt erover. Groei & Bloei redacteur Fransje van Dorp neemt je mee naar haar volkstuin en doet elke maand verslag van wat haar bezighoudt.

Houd je van moestuinieren, volg dan Diana Stek! Deze doorgewinterde moestuinier weet precies wat wel en wat niet werkt in de moestuin.

Tot slot tips over planten in pot, het tuin ABC met de belangrijkste tuinklussen van mei en voor de bloemschikkers dit keer een zonnig boeket!

Geniet van dit nummer!

Word lid Koop een los nummer