Groei&Bloei Tijdschrift

2 nummers voor €5,-
BESTEL DIRECT

Waarom Groei & Bloei

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies.

• 10x het tuintijdschrift Groei & Bloei
  • Meedoen met leuke & leerzame groene activiteiten bij een Groei & Bloei afdeling bij jou in de buurt
  • Korting bij kwekerijen, tuincentra en evenementen
  • Gratis digitale versie
  • Gratis groenadvies
Word lid Koop een los nummer

De beste oogst uit 5 jaar Groei & Bloei

Lekker eten uit eigen tuin. Deze special met het beste over moestuinieren uit een aantal jaar Groei & Bloei  geeft je volop kennis en inspiratie om zelf groente, fruit en kruiden te kweken!

Bestel direct

Wat vinden onze abonnees?

• (4)

"Beetje vreemd dat ik mijn mening moet geven waar ik groei en bloei van ken, ik ben al bijna 30 jaar enthousiast lid."

ida storm
  • (5)

"Al jaren lid. Een mooi blad en leuke evenementen!"

• (5)

"Gelukkig staat er ook steeds meer in over de moestuin. Dat vind ik het leukst. Of tuinen van anderen kijken"

Marianne
  • (5)

"Lees het tijdschrift al jaren en kom toch steeds weer iets nieuws tegen!"

SAVORNIN LOHMAN MEVR E.J. DE

Geef je mening

Deze maand in Groei & Bloei

In het februarinummer is het al volop voorjaar. Zo is het voorjaar losgebarsten in de tuin van Henk en Dori Jacobs. Verkopen ze op hun kwekerij de mooiste biologische vaste planten, hun vele uitbundig bloeiende bollen zijn alleen om naar te kijken. Wij nemen je mee naar hun kwekerij en Henk tipt je over zijn 10 favorieten!

Verder laten we je zien wat je kunt doen met al het regenwater. Watermanagement wordt steeds belangrijker en door wat aanpassingen in je tuin kun je een grote bijdrage leveren. Twee voorbeelden van de tuin als spons: een wadi en een ondergronds infiltratiesysteem.

De geranium, er zijn meer dan 600 soorten en cultivars te vinden. Hoe vind je je weg daarin? Modeste Herwig helpt je daarbij. Gebruik 'm als randplant, als bodembedekker of als borderplant, want hij combineert prachtig met tal van andere planten.

Turnen staat centraal in de tuin van de familie Kaanders. Er is genoeg ruimte om uitgebreid aan de rekstok te hangen. Maar ontspannen op het terras is ook goed mogelijk, terwijl de natuurbeleving er niet bij in is geschoten.

Nieteke Roeper hield altijd al van sneeuwklokjes. Inmiddels heeft ze er zo'n honderd verschillende van in haar tuin.

Niet alleen buiten is het groen! Groenauteur en -stylist Judith Baehner laat zien dat je ook binnen kunt tuinieren. In haar Amsterdamse stadswoning experimenteert ze met en geniet ze volop van het groen om haar heen. Kamerplanten zijn in!

Verder kun je in dit nummer weer zaad bestellen, dit keer van augurk en de geurende Lathyrus. We zetten ook het nieuwste tuingereeedschap op een rij. Voor de bloemschikkers hebben we een romantisch valentijnshart. En ben je handig, dan kun je je uitleven op de prachtige borderbank. Creeër extra zitruimte én vang hoogteverschillen op met deze borderbank.

Geniet van dit nummer!

Word lid Koop een los nummer