G&B Open Tuinen Weekend 2019

G&B Open Tuinen Weekend 2019

Het Open Tuinen Weekend is in 2019 op 15 en 16 juni! Wil je naast dit weekend tuinen bezoeken, kijk dan op de open tuinen site bezoekmijntuin.nl.

Het jaarlijkse Open Tuinenweekend is voorbij, maar er zijn in de zomer en najaar nog vele tuinen te bezoeken. Ga naar www.bezoekmijntuin.nl voor alle open tuinen in Nederland!

Tijdens dit weekend kun je tal van ideeën opdoen in tuinen – groot en klein – van echte tuinliefhebbers. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen. Een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers te ontmoeten, tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeën op te doen voor je eigen tuin. De tuinen zijn in heel Nederland te bezichtigen.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling in de buurt of bekijk de afdelingswebsite. Voor een totaaloverzicht kijk je op www.groei.nl/opentuinenweekend

Beeld: iStockphoto en Jolanthe Lalkens

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK