Maak jij het perfecte tuinplaatje voor de G&B agenda 2022?

Doe mee! We zijn op zoek naar het perfecte tuinplaatje. Wie maakt de allermooiste tuinfoto’s? In wie schuilt een echte tuinfotograaf? Grijp nu je kans en stuur in. En... je doet het niet voor niks. Voor 2022 gaan we namelijk een Groei & Bloei-agenda maken. De allereerste! Hierin komen de beste beelden van Het perfecte tuinplaatje te staan. Komt jouw foto erin, dan krijg je als beloning een agenda cadeau.

Alle seizoenen

We willen graag overzichts- en detailfoto’s. Zowel staand als liggend. En niet alleen beelden van tuinen in voorjaar en zomer. We willen ze ook van tuinen in herfst- en winterkleding.

Altijd al de ambitie gehad iets met je tuinfoto’s te doen? Doe het dan nu. Lees wel eerst alle voorwaarden hieronder. Doe dat goed, neem er de tijd voor en mail dan pas jouw perfecte tuinplaatjes naar lezersoproep(apenstaartje)groei.nl. We kijken uit naar jouw inzending! Succes!

Wedstrijdvoorwaarden G&B agenda

1. Iedere deelnemer kan maximaal twee foto’s insturen.
  2. We willen graag overzichts- en detailfoto’s. Zowel staand als liggend. En niet alleen beelden van tuinen in voorjaar en zomer. Ook graag van tuinen in herfst- en winterkleding.
  3. Stuur je foto’s in voor 1 juni 2021.
  4. Stuur de foto als jpeg-bestand naar lezersoproep(apenstaartje)groei.nl o.v.v. fotowedstrijd agenda 2022.
  5. Vermeld naam en adres in de mail en eventueel de naam die je de foto hebt gegeven.
  6. Zorg dat het bestand maximaal 8 MB groot is en minimaal 1 MB. Zijn de bestanden te groot, verstuur ze dan via wetransfer.com
  7. De foto mag bewerkt worden: uitsnede maken, beetje retoucheren en verscherpen, kleur en contrast verbeteren. Een onderdeel uit de foto verwijderen of onderdelen inmonteren is niet toegestaan.
  8. Zorg dat de rechten van de foto bij jou liggen.
  9. De redactie van Groei & Bloei zal uit alle inzendingen de winnaars kiezen.
  10. De winnende foto’s worden gepubliceerd in de Groei & Bloei agenda 2022 met naamsvermelding van de fotograaf.
  11. De winnaars krijgen bericht. De agenda komt eind augustus uit.
  12. Elke winnaar krijgt 1 exemplaar van de agenda.
  13. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
  14. Groei & Bloei mag de foto’s voor communicatiedoeleinden gebruiken, rechtenvrij en zonder naamsvermelding. Zie ook punt 10, in de agenda komt naamsvermelding.

Meer in deze categorie