Excursie op vrijdag 22 februari naar vogel- en egelopvang “De Bonte Piet”

Vrijdag 22 februari excursie naar:
Vogel- en egelopvang De Bonte Piet, Broerdijk 32a, 1679 GK Midwoud. Tijdens deze leuke excursie naar de vogel-en egelopvang worden wij rondgeleid door mevr. Andra Minnema. De opvang van vogels en vooral van egels is erg intensief. Wanneer we geluk hebben, dan kunnen we zien hoe de egels in bad worden gedaan. Een erg leuke ervaring! We krijgen koffie/ thee en iets lekkers. (www.debontepiet.com)

Deze excursie kost 4,00 per persoon (niet-leden 6,00).
Bij meerijden betaalt u 2,00 aan de chauffeur.

We verzamelen om 13.00 uur bij Centrum 31, ingang Basiusstraat te Heerhugowaard.

We vertrekken om 13.15 uur.
Zorg dat u er bent, want we vertrekken op tijd!
Bij de opvang wordt een nieuwe parkeerplek gemaakt, wanneer deze nog niet klaar is,
kunt u parkeren langs de weg. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen aan deze excursie.

* Wegblijven, zonder tijdig afbericht verplicht tot betaling.

Opgave: vandenberg.tine@gmail.com 06-47383436 of tijdens de ledenavond bij de bestuurstafel

• Locatie
    • Broerdijk 32a