Ik maak iemand anders lid

Met dit formulier werf je een nieuw lid/abonnee op Groei & Bloei en ontvang je als dank het welkomstgeschenk. Het nieuwe lid ontvangt maandelijks Groei & Bloei en betaalt zelf de contributie.

• Het nieuwe lid ontvangt Groei & Bloei tot wederopzegging (voor 1 oktober van het lopende jaar) thuis
  • Het nieuwe lid betaalt vanaf de maand dat hij/zij lid wordt (contributie hele jaar 2017: € 68,95)
  • Om gebruik te maken van deze aanbieding mag het nieuwe lid in 2016 geen lid zijn geweest
  • Ontvang je na aanmelding geen bevestiging per mail, check dan eerst de spambox. Zit hij daar niet in, stuur dan een mailtje naar leden@groei.nl

Gegevens nieuw lid

Uw gegevens

Kies je cadeau
Ik maak iemand anders lid

Trendy pond

Genieten van prachtige (water-)planten op het terras of balkon met de nieuwe Trendy Pond Outdoor. Je kunt deze minivijver ook vullen met aarde en je favoriete (buiten)planten erin zetten. Doorsnee 50cm, inhoud 25 liter. Om gebruik te maken van deze aanbieding mag je in 2016 geen lid zijn geweest.

• Het abonnement wordt stilzwijgend per kalenderjaar verlengd
  • Opzeggen kan voor 1 oktober van het lopende jaar
  • Contributie hele jaar 2017: € 68,95 (zie maandelijkse actie)