Blad en site

 • Zaad bestellen van Lathyrus

  Zaad bestellen van Lathyrus

  Van de betoverende en heerlijk geurende Lathyrus odoratus heb je het meeste plezier als je hem vroeg zaait. Bestel nu zaad bij Groei & Bloei en probeer het zelf! We vertellen je in 6 stappen hoe je Lathyrus kweekt.

  Lees verder
 • Mail & Win Gratis kaarten Theatershow RAUW

  Mail & Win Gratis kaarten Theatershow RAUW

  Maak kans op twee gratis kaarten voor de Theatershow RAUW van Frits Hoogers en Lucinda van der Ploeg op 18 mei 2018 in Deventer!

  Lees verder
 • Mail & Win boek Het Plantenlab

  Mail & Win boek Het Plantenlab

  Maak kans op een gratis exemplaar van Het Plantenlab door Judith Baehner. Een inspirerend, praktisch en uitnodigend boek over kamerplanten. We geven 3 exemplaren weg.

  Lees verder
 • Programma G&B tuinreizen 2018

  Programma G&B tuinreizen 2018

  Groei & Bloei gaat ook dit jaar weer op tuinreis. De reizen worden georganiseerd in samenwerking met Garden Tours. De keuze is heel divers, van enkele dagen naar Kent in Engeland tot een 23 dagen durende tuincruise, die langs Australië en Nieuw Zeeland voert. Ga je met ons mee?

  Lees verder
 • Mail & Win boek Groen in glas

  Mail & Win boek Groen in glas

  Maak kans op een gratis exemplaar van het boek Groen in glas door Judith Baehner over verschillende manieren om planten in een terrarium te houden. We geven 4 exemplaren weg!

  Lees verder
 • Mail & Win boek De smaak van bloemen

  Mail & Win boek De smaak van bloemen

  Maak kans op een gratis boek De smaak van bloemen door Julia Voskuil! In De smaak van bloemen lees je hoe je bloemen kunt verwerken in allerlei gerechten. We geven 5 exemplaren weg!

  Lees verder
 • Tulpenpret

  Tulpenpret

  Een royaal bloemwerk met veel kleur in een forse accubak of cilindervaas, een creatie van bloemist Roel van den Biggelaar. Het glas zorgt voor diepte en weerkaatst de sprankjes winterzon. Kleur komt van langstelige Franse tulpen, bundeltjes gemengde tulpen en knalroze Nerine. De bloemen krijgen...

  Lees verder
 • Wereldtuinen; tuinen die je niet mag missen

  Wereldtuinen; tuinen die je niet mag missen

  Welke tuin moet je in je leven echt gezien hebben? Welke groene parel is de reis dubbel en dwars waard? Kenners uit de tuinwereld geven hun tips. Hier laten we de tips zien van Tom Stuart-Smith, Martin Veltkamp en Jaap Sneeboer. Wil je alle tips zien, download dan het artikel helemaal onderaan de...

  Lees verder
 • Mail & Win boek Planten- en tuinfotografie

  Mail & Win boek Planten- en tuinfotografie

  Maak kans op een gratis exemplaar van het Praktijkboek tuin- en plantenfotografie door Caroline Piek en Hans Clauzing. We geven 4 exemplaren weg!

  Lees verder
 • Olivijn: klimaatvriendelijke toversteen

  Olivijn: klimaatvriendelijke toversteen

  Olivijn haalt CO2 uit de lucht. Gebruik je het in je tuin, vergruisd en uitgestrooid, dan lever je een bijdrage aan een beter milieu. Wat is olivijn, waarom is het goed voor het klimaat en hoe pas je het toe? Acht vragen en antwoorden. En aangezien we best wat reacties en vragen ontvingen naar...

  Lees verder