Groenspot toevoegen

In Groenspots bieden groenliefhebbers iets te koop of te huur aan. Vakantiehuizen, een B&B in het groen of tuinartikelen ... Wil je iets te koop aanbieden, heb je een vakantiehuis te huur of ben je juist op zoek naar iets bijzonders? Plaats dan een Groenspot in Groei & Bloei. Groenspots zijn kleine tekstadvertenties met vraag en aanbod. Je kunt de tekst aanleveren met onderstaand formulier. Leden van G&B krijgen korting.

Aanleverdata 2018:

Op de website publiceren we direct (op de site verschijnt alleen tekst, geen foto) en blijft de spot staan tot de eerstvolgende uitgave na publicatie in het tijdschrift.

Wat kun je vragen of aanbieden?

• Auto/motor/fiets
  • Cursus, workshop, lezing of muziek
  • Diensten (tuinhulp e.d.)
  • Kennismaking
  • Onroerend goed (binnen- en buitenland)
  • Planten, bloembollen
  • Toercaravan, camper, boot of tent
  • Tuinartikelen nieuw of tweedehands
  • Vakantie, vakantiehuizen
  • Woonboten of (sta)caravans
  • Diversen

Prijzen Groenspots:

Plaatsing in tijdschrift en op website www.groei.nl:

Maximaal 210 tekens zonder foto:  € 65,- voor niet-leden. € 60,- voor leden van G&B.
Maximaal 210 tekens met foto:  € 80,- voor niet-leden. € 75,- voor leden van G&B.

* Prijzen incl. btw. Een teken is een letter, cijfer, spatie, leesteken.

• Schrijf een korte, heldere tekst
  • Vergeet niet in de tekst jouw contactgegevens te vermelden, zoals website, tel. nr. en/of e-mailadres
  • Geef bij 'verschijningsdatum' aan in welk nummer je de Groenspot wilt plaatsen.

Kort nadat wij je tekst ontvangen hebben, nemen wij contact met je op. Je ontvangt een factuur na verschijnen.

Indien je een Groenspot met foto plaatst, stuur dan de foto naar groenspots(apenstaartje)55communications.nl o.v.v. jouw contactgegevens en tel. nr.

Problemen met het invullen of heb je liever persoonlijk contact, bel dan naar 072 2010140 of mail naar groenspots(apenstaartje)55communications.nl.

Lid?
Foto?