Groei&Bloei Bzzzzzzzzzbzzzzzz lentegevoel

Bzzzzzzzzzbzzzzzz lentegevoel

Bzzzzzzzzzbzzzzzz lentegevoel

Deed van de week de achterdeur open en meteen vloog er iets naar buiten met een wel heel luidruchtige BZZZZZZZZZZZ, kreeg er een heerlijk lentegevoel van. Wat later op de dag zag ik een citroenvlinder mijn tuin in en uit vliegen.

Een paar dagen later trof ik een dode hommel? bij de achterdeur, had ik de weg naar zijn schuilplaats afgesloten? Vandaag trof ik een citroenvlinder in de garage, deur wagenwijd open gezet maar ze had nog geen zin om te vertrekken. Bijzonder!

In een pot in de tuin bloeien de in de haast geplante Tulipa tarde met hele lange stelen (niet diep genoeg geplant?) en de schade aan de Camelia bloemen valt reuze mee.

Foto's bij deze tuinlog

Praat mee op groei.nl

Reacties (4)

Angela's tuin

Angela

hai Veris,

Lekker nu h’e, dat lente-groei-geweld
Angela

Reageren op

Antje

Antje

Dag Veris,

Wat hebben we een een mooie week gehad om te tuinieren! Ik heb elke dag een uurtje buiten gewerkt, daar geniet ik zo van! We komen ogen tekort zo snel gaat het nu.
Het kale stuk is ook weer beplant met een heidemat op de afscheiding.
Zal ook een nieuwe log maken.

groetjes Antje

Reageren op

Angela's tuin

Angela

hoi Veris,

Kom jij ook naar de tuinuitwisseling van jullie afdeling naar Zaanstreek - Waterland ?
Dan kunnen we elkaar in levende lijve zien.

Angela
ledenadministratie Groei & Bloei Zaanstreek - Waterland

Reageren op

Veris-lente

Veris-lente

Hé Angela,
Plaats allerlei tuinactiviteiten in mijn agenda, maar bedenk pas kort van te voren of ik werkelijk ga deelnemen (tijd). De uitwisseling en je uitnodiging staan in mijn agenda.
Hartelijke groet

Reageren op

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind je op onze cookie instellingen pagina.

OK